Teade Hullo külas vana karjääri ümbruse maa-ala algatamisest ja KSH mittealgatamisest

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Vormsi vallavolikogu algatas oma 29. septembri 2014. aasta otsusega nr 25 üldplaneeringut muutva detailplaneeringu Vormsi vallas Hullo külas vana karjääri ümbruse ligikaudu 8,2 ha suurusel maa-alal.
Detailplaneeringu eesmärk on taotleda ala osaliselt munitsipaalomandisse, kus toimub ehitus- ja lammutusjäätmete kogumine, 
vaheladustamine ja sortimine nende suunamiseks kordus- ja taaskasutusse ning loomsete jäätmete matmispaigana, nende kruntide ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine, juurdepääsuteede asukoha määramine, maa sihtotstarbe muutmine.
Vormsi Vallavolikogu 29. septembri 2014. aasta otsusega nr 25 otsustas jätta Hullo küla vana karjääri ümbruse maa-ala detailplaneeringule keskkonnamõju strateegiline hindamine algatamata.
Koostatud keskkonnamõju eelhinnangu alusel võib järeldada, et kui detailplaneering koostatakse arvestades keskkonna-ja õigusaktide nõudeid, ei kaasne detailplaneeringu elluviimisega tõenäoliselt olulist negatiivset keskkonnamõju Natura 2000 Väinamere hoiualale. Soovitav on planeerimisprotsessis detailplaneering kooskõlastada Keskkonnaametiga ja võimaliku keskkonnamõju vähendamise ettepanekud tuua välja detailplaneeringu seletuskirjas eraldi peatükina.
Algmaterjalidega on võimalik tutvuda Vormsi valla kantseleis või Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee, avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?org=126&unit=2.

Vormsi Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments