Novembri lõpus Hiiumaal toimuval turismikonverentsil tunnustatakse Lääne-Eesti turismiasjalisi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

MTÜ Lääne-Eesti Turism koostöös maakondlike turismikatustega kutsub üles tunnustama regiooni parimaid turismiasjalisi, teatas MTÜ Lääne-Eesti Turism juhataja Anneli Haabu.

Konkursi ja tunnustamise eesmärgiks on tuua esile Lääne-Eesti regioonis edukalt tegutsevaid turismiettevõtjaid, -arendajaid ja atraktiivseid valdkondlikke projekte ning teadvustada regiooni inimestele turismivaldkonna olulisust.

Kandidaate oodatakse kahes kategoorias:

Aasta turismitegu (ajavahemikul september 2013 – september 2014 silma paistnud) ja Lääne-Eesti parim turismiarendaja (pikaajaliselt eriliselt silma paistnud järjepideva arenguga, on kaasa aidanud Lääne-Eesti kui turismiregiooni tuntusele ja on alati avatud koostööks erinevate osapooltega).

Kandidaatideks võib olla objekt, sündmus, ettevõte, juriidiline isik või eraisik, võrgustik, turundustegu vms. Mõlemas kategoorias antakse välja I ja II koht.

Kandidaate võivad esitada eraisikud, ettevõtted ja organisatsioonid, vabas vormis esildisi ootame e-postile info@westestonia.ee hiljemalt 23. oktoobriks.

Esildis peab sisaldama järgmist teavet:

  • esitaja andmed (isiku/organisatsiooni nimi, kontaktisik, telefon, e-post);
  • esitatava kandidaadi andmed (isiku/organisatsiooni nimi, kontaktisik, telefon, e-post);
  • selgitus-põhjendus (max 1 lk), miks just see kandidaat või need kandidaadid esitatakse ja millisesse kategooriasse kandidaat esitatakse.

Kandidaate hindab komisjon, mis koosneb MTÜ Lääne-Eesti Turism juhatusest ja nõukogu liikmetest, erialaliitude (Maaturism, EHRL, ETFL, SPA Liit), EAS-i ja regiooni maavalitsuste esindajatest.

Vaata SIIT kes olid aastatel 2012 ja 2013 regiooni parimad.

Regiooni parimaid tunnustatakse III Lääne-Eesti turismi aastakonverentsil, Hiiumaal Kärdlas 26.-27. novembril. Konverentsi temaatika on mereturism ja sellega seotud ettevõtlus.

MTÜ Lääne-Eesti Turism on Pärnumaa, Läänemaa, Hiiumaa ja Saaremaa maakondade poolt asutatud regionaalne turismikatuseorganisatsioon, kelle põhitegevuseks on koordineerida ja edendada turismialast koostööd ning turismimajandusele vajalikku keskkonda Lääne-Eestis.

MTÜ Lääne-Eesti Turismi liikmed on SA Pärnumaa Turism, MTÜ Läänemaa Turism, SA Tuuru ja MTÜ Saarte Turismiarenduskeskus.

Mullune Lääne-Eesti turismikonverents peeti Pärnus. Fotod: Urmas Lauri

LneEestiIIturismikonverents9-vi LneEestiIIturismikonverents69-vi LneEestiIIturismikonverents103-vi LneEestiIIturismikonverents131-vi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments