0

Tervisega kimpus Kaia Kanepi jäi oma tänase mänguga rahule

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: Kaia Kanepi Facebooki lehekülgEesti naiste tennise esireket Kaia Kanepi (WTA 45.) alustas Seoulis toimuvat WTA turniiri 6:2, 6:4 võiduga venelanna Elizaveta Kulitškova (WTA 208.) üle.

"Mängisin täna julgelt ja agressiivselt. Proovisin lüüa kõiki serve täiega, seepärast tuli ka päris palju ässasid," kommenteeris Kaia Kanepi oma Facebooki lehel. "Kuna olen vist natuke külmetunud, siis liikumise pealt oli täna raske. Eks homme ole näha kas jään haigemaks või taastun."

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz