Haapsalu jaht Edasi hoiab Tallinnas endiselt liidrikohta

aivaronline

aivar@le.ee

Eesti-Soome avamerepurjetamise meistrivõistluste teisel päeval peetud lühirajasõitudel sai Haapsalu jaht Edasi Koit Pautsi juhtimisel kaks teist ja ühe kolmanda koha ning jätkab oma klassi liidrina.

Garmin Baltic Offshore Week 2014, mis selgitab ühtlasi välja ka nii Eesti kui ka Soome avamerepurjetamise meistrid klassis ORC, jätkus laupäeval lühirajasõitudega vastutuule-allatuule rajal. Kokku peeti väga muutlikes ilmaoludes kolm võistlussõitu.

ORC IV grupis hoiab liidripositsiooni ka teise võistluspäeva järel Haapsalu Jahtklubi jaht Edasi (Polaris) Koit Pautsi meeskonnaga. Lühirajasõitude kolmas ja kaks teist kohta annavad Edasile koguskooriks 8,4 punkti.

10,6 punktiga on teisel kohal Kalev Jahtklubi jaht Minni (Ridas 26), kes võttis lühirajalt kolmanda koha ja kaks sõiduvõitu ning tõusis reedeselt neljandalt kohalt teiseks. Kolmandal positsioonil on Saaremaa Merispordi Seltsi jaht Kadri (Conrad 25R) Andres Haaveliga roolis.

Võistlus lõpeb täna kahe lühiraja– ja rannikusõiduga.

edasi2

 

 

 

 

 

Edasi. Foto: Piret Salmistu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments