0

Galerii: Kunstnik Laurentsius avas Okase muuseumis maalinäituse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile avati Evlad Okase Muuseumi galeriis Lauri Sillaku (Laurentsiuse) tööde näitus.

Kunstnik Laurentsius (Lauri Sillak) töötab peamiselt raamides. Seda nii otseselt kui ka kontseptuaalses võtmes. Kunstnik läheneb oma objektile äärmise pühendumusega, tegemata allahindlust endale ja oma tõekspidamistele. Lisaks äärimisele detailsusele, millega kunstnik kujuteldavat edasi annab on Laurentsiuse loomingut ajast aega läbinud eriline huvi pildiraamide vastu. Sageli on raam sisust olulisemgi. Glamuursed raamid, mis kätkevad, au ja kuulsust, peidavad endas midagi sügavamat.

Tema töödest võib leida nii imepisikesi maale, mis on ümbritsetud massiivsete raamidega ja ka teoseid, mille raam räägib meile lugu lõuendilt edasi.

Lauri Sillaku suvine näitus EO Muuseumi galeriis tõi Haapsallu 2014. aasta Draakoni galerii kevadise väljapaneku.

Fotod: Arvo Tarmula

Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (31) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (1) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (28) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (29) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (30) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (23) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (22) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (24) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (25) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (26) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (21) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (20) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (19) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (15) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (14) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (13) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (12) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (11) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (10) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (9) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (8) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (7) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (6) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (5) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (4) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (2) Lauri Sillak alias Laurentsius arvo tarmula (27)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz