Lääne Elu paberleht laupäeval, 21. juunil

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le 20140621* Praxise koostatud analüüs soovitab Läänemaa koolide arvu märkimisväärselt piirata. Analüüsis selgub, et Läänemaal võiks koole olla poole vähem kui praegu.

* Vjatšeslav Leedo leiab, et Eesti vabariigi valitsus on valetanud inimestele ligi 20 aastat, et tuleb Saaremaa sild.

* Läänemaa piimatootjaid ähvardab trahv. Viimast aastat kehtiva eurokvoodi ületamine võib kaasa tuua kümnetesse tuhandetesse ulatuvad trahvid.

* Haapsalu linnavolikogu lubas Läänemaa haiglal ja Põhja-Eesti regionaalhaiglal alustada liitumisläbirääkimisi.

* Lääne praosti Tiit Salumäe sõnul on kooseluseaduse eelnõu rahva enamuse tahte vastane. Loe, mida arvab praost eelnõud kaitsnud riigikogulasest Neeme Suurest.

* Haapsalu raudteejaama peasaalis on arhitekt Maris Kerge ja fotograaf Stina Kase koostöös loodud fotonäitus eesti balletilegendidest, kus paari moodustavad hiljuti loodud portree ja artisti ajalooline rollifoto.

* Persoonilugu tänavu Läänemaale võidutule toovast naiskodukaitsjast Eda Tammest.

* Aivo Paljasmaa jalgpallikommentaar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
YX
9 aastat tagasi

Rahvahääletus pooldas kooseluseadust-,öelda võib paljugi,aga jääb vaid üle käsi laiutada.Lp. härra Salumäe on kindlasti õigel teel….Kuigi on ka lahkemaid ja tolerantsemaid kirikuga seotud tegelasi,nagu näiteks hiljuti Soome külaline.

kodanik
9 aastat tagasi

Kui Läänemaa piimatootjaid ootab trahv, siis peaks Lääne Maavalitsus + Eesti riik neid selle probleemi keskmes toetama ja leidma lahendusi, et meie väheseid maal asuvaid ettevõtjaid ja talupidajaid ei nöögitaks.