Kullamaal toimus 27. maijooks

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

P1200639 (1024x768)

16km distantsi start. Foto: Kullamaa spordiklubi.

Kullamaal peeti 27. maijooks.

Jooksjaid oli kokku kokku 107 ning käimisrajale läks 14 inimest. Kohtunikke ja abilisi oli ametis 26. Päeva alustasid mudilased, keda oli 22 jooksjat. 

2-4a. olid parimad Rasmus Priimägi, Raigo Roost ja Reino Vahtmeister. 5-7a. Kevor Jõgisalu, Rünno Raadla ja Kevin Matteus. 8-9a. tüdrukutest Maily Märss, Eliise Kängsepp ja Karoliina Treu ning poistest Markus Siitmaa, Jaagup Kask ja Maaris Neggo.

10-12a. parimad olid Kädi Raadla, Maria-Eliisa Metsis, Kelly Haapsal ning Sergei Sannikov, Hans-Erik Metsis ja Karol Kängsepp.

2,6 km distantsil võisteldi kolmes vanusegrupis ning siin olid parimad oma gruppides naistest Angeelika Siitmaa, Regina Kändla ja Erika Pillak ning meestest Daniil Andrianov, Siim Silk ning Almer Kängsepp.

Jooksu põhidistants oli aga 16 km jooks. Seekord läks rajale 10 meest ja 9 naist. Arvestust peeti kolmes grupis. Tüdrukutest oli parim Anastassia Skatško, naistest Katriin Jõevee ja veteranidest Ly Märss.

Noormeeste arvestuses võitis Igor Skatško, meeste kategooria võit ja ka üldvõit läksid Riho Kirsipuule ning veteranidest oli esimene Agu Lehemaa. Üldjärjestuses jäi teiseks Igor Skatško ja kolmandaks Taavi Lehemaa.

Iga perekond, kus osales vähemalt üks lapsevanem ja kaks last, teenis kommikarbi. Selliseid peresid oli koku 7.

Mai Jõevee, Kullamaa spordiklubi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments