1

Hiiu Folk pakub talgulistele tänutäheks soodsat festivalipassi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hiiu Folgi pealava Kassari kiigeplatsil. Foto: Urmas Lauri

Hiiu Folgi pealava Kassari kiigeplatsil. Foto: Urmas Lauri

Teema Ära talgupäeva ja peresõbralikku pärimusmuusikafestivali Hiiu Folk ühendavad mitmed ühised väärtused. Mõlemad on ettevõtmised, mis hoolivad meie maa ilust, järjepidevusest ja puhtusest. Seepärast pakub Hiiu Folk ka sel aastal igale talgulisele võimaluse osta soodushinnaga passi 17. kuni 20. juulini toimuvale festivalile.

Tänavuse festivali teemaks on Põlvest põlve ning esinema on oodata Kõrsikuid, Jaan Tättet ja Udupasunat, Justamenti, Diskreetse Mango Triot, Chalice’i ja paljusid teisi. “Me usume, et inimesed, kes tunnevad soovi üheskoos midagi head oma keskkonna jaoks ära teha, võiksid rõõmu tunda ka Hiiumaa ilusast loodusest ja võimalusest ühes perega seal mõnusat muusikat nautida,” leiab Hiiu Folgi peakorraldaja Astrid Nõlvak.

Talgulistele on 4-päevase festivalipassi hind 30 eurot. Seda saab osta Piletilevist sooduskoodi alusel, mille talgulised leiavad talgulistele suunatud pakkumiste alt Teeme Ära kodulehelt. Kood kehtib 30. juunini. Võrdluseks, et muidu on passi soodushind 35 eurot, alatest 1. juunist maksab see 40 ja kohapealt 45.

Hiiu Folgiga saab lähemalt tutvuda festivali kodulehel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mei
Mei

Tere!
Mul on kaks Hiiu folgi passi, 35 € ühe hinnaks.
Kahjuks ei saa ise tulla.
Kui keegi on huvitatud, võtke julgesti ühendust.
5580525

wpDiscuz