Tarbijate ühistu teenindajad on kõrgelt hinnatud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Hea Teeninduse Kuu raames sai klientidelt kõrgeid hindeid Haapsalu Tarbijate Ühistu kauplused ja müüjad.

Parila A ja O müüja Ülle Aruhein oli üle-eestilises teenindajate pingereas viiendal kohal ja Haapsalu Kaubamaja Konsumi müüja Katrin Rannamäe 12. kohal.

Kui Ülle Aruhein on pika staažiga müüja, siis Katrin Rannamäe on Kaubamaja Konsumis müüjana töötanud paar aastat.

Organisatsioonidest hindasid kliendid Haapsalu Tarbijate Ühistut (HTÜ) 11. koha vääriliseks. HTÜ edestas ka suuri üle-eestilisi kaubanduskette.

Teeninduskohtadest jõudis 100 parima teeninduskoha hulka neli Haapsalu Tarbijate Ühistu kauplust: Haapsalu Kaubamaja Konsum oli 59., Uuemõisa Konsum 60., Jaama A ja O 69. ja Vanalinna A ja O 98. kohale.

Läänemaa teeninduskohtadest tõstsid kliendid esile ka Maanteeameti Haapsalu bürood, mis asub 29. kohal ja Lihula Olerexi, mis on 93. kohal.

“Kõrge teenindustase on meie jaoks väga oluline ja meil töötavad suurepärased teenindajad,” ütles tarbijate ühistu kaubandusdirektor Piret Rüütel.

Rüütel lisas, et ostjatelt ja klientidelt nii kõrget tunnustust saada on väga suur au. “Oleme väga rõõmsad, et meie kliendid tunnustavad meie kaupluste teenindajaid ja hindavad kõrgelt nende väga rasket igapäevatööd,” lisas ta.

Hea Teeninduse Kuu organisatsioonide edetabel

Hea Teeninduse Kuu teeninduskohtade edetabel

Hea Teeninduse Kuu teenindajate edetabel

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments