0

Vallavara müük

Avatar

Katrin

katrin@le.ee

Martna vallavolikogu 18. märtsi 2014 otsuse nr 20 alusel müüb Martna vallavalitsus otsustuskorras Martna vallas Rõude külas asuva Siimu tee 8–7 korteriomandi (registriosa nr 2852532). Müügi hind on 2300 eurot.

Oma ostusoovist palume kirjalikult teada anda hiljemalt 11. aprillil kl 10 Martna vallavalitsuse aadressil 90601 Martna, Martna vald, Läänemaa, või vallavalitsus@martna.ee.

Vara müügi tingimustega saab tutvuda Martna vallavalitsuse kodulehel www.martna.ee rubriigis kinnisvara müük või pöörduda kommunaalnõuniku poole tööpäeviti kell 9–15.30 (tel 472 5047 või e–postiaadressil Enno.Heinaste@martna.ee

Martna Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz