Haapsalus jäi inimene auto alla

Madiken

madiken@le.ee

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Täna kella viie paiku jäi Haapsalu kesklinnas Tallinna maanteel ülekäigurajal keskealine naisterahvas auto alla.

Kiirabi viis kannatanu haiglasse.

Juhi sõnul sõitis ta aeglaselt, u 20 km/h, kuid naine ilmus teele väga järsku.

Politsei pressiesindaja Kristi Kaisi sõnul oli auto alla jäänud naisterahvas u 40-aastane. “Esialgsetel andmetel põhjustas õnnetuse halb nähtavus,” ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
28 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
linnakodanik
10 aastat tagasi

olgem kõik ettevaatlikumad

autojuht
10 aastat tagasi

Huvitav, miks ei arvestata seda et liiklusseaduses on konkreetselt jalakäija kohta õeldud et jalakäijal on kohustus veenduda kas autojuht on teda märganud ja suuteline autot peatama, kuna see sõltub ju ikkagi teeoludest, kiirusest ja kui kaugel sõiduk on sel hetkel kui jalakäija ilmub ülekäiguraja juurde, alles pärast seda. on lubatud sõiduteed ületada ( Liiklusseadus kehtib ka jalakäijale mitte ainult autojuhile) LP. Kannataja, parane kiiresti!

Nägija
10 aastat tagasi

Inimene viskus auto ette!

liikleja
10 aastat tagasi

bussijuht. mitte alati ei ole need inimesed süüdi kes peaks liiklust korraldama,vaid küsimus on selles et vaatamata komisjoni vastuseisule tegi linnavalitsuses keegi ikkagi otsuse, et Niine ristmikule peab ülekäiguraja tegema,kiiresti ja läbimõtlematult tehtigi,valimised olid ju kohe -kohe tulemas.

kah liikleja
10 aastat tagasi

Mul on staažika autojuhina olnud mitu korda tahtmine minna ja jalakäijat sakutada. Kapuutsid peas, ei vaadata ei vasemale ega paremale ja mis kõige hullem- paljud lükkavad lapsevankrit enda ees (loomulikult mitte taga) .
Kallid jalakäijad ! Autojuht võib jah süüdi jääda, aga sinu elu või sinu lapse elu on ohus. Autojuhil võib juhtuda midagi piduritega, ta võib sattuda külglibisemisse(talvel), Palun vaadake enne kui astute ülekäigurajale. Vahet pole kui hästi või halvasti on midagi valgustatud, hoidke ise ennast. Ükski autojuht ei taha kellelegi meelega otsa sõita.

inimesed
10 aastat tagasi

on unustanud ära kõigepealt vaadata paremale siis vasakule, ja pimedal ajal ei ole mõtet ülbe näoga sebrale tormata, eriti kui on vihmane ilm, tõesti on raske näha, rohkem tolerantsust ja üksteisega liikluses arvestamist, vot seda peaks olema

See uus
10 aastat tagasi

…ülekäigu rada on tõesti päris vale koha peal- seal on auto alla jäämine päris lihtne….

kohalik
10 aastat tagasi

Muide inimene jäigi auto Tallinna mnt. uuel ülekäigurajal. Ma ei tea kas viie ajal linnavalgustus juba põleb, aga juba peale nelja on viimased kaks päeva linnas olnud sõita kottpimedas, paluks panna TÄNAVAVALGUSTUS VAREM PÕLEMA.

Elmar
10 aastat tagasi

Olen Haapsalust ja julgen väita, et enamus sebrasid on piisavalt valgustatud ja juurde lisatud ülekäigurajad ei ole mitte valedes kohtades, vaid Teie sõidukiirus on vale. Nb! Niine peatuste vaheline ülekäigurada on tõesti vähe valele ristmiku poolele pandud, aga see ei oma tähtsust. Käies tihti Kuressaares, on ikka silmaga märgatav autojuhtide sõidukultuuri vahe, võrreldes kaht väikelinna. Seal ei pea silmi ka lahti hoidma kui tahad ületada sõiduteed ilma et peaks kartma auto alla jäämist. Te ei pea suurima lubatud kiirusega sõitma linnas, vöötribade läheduses.

Elmarile
10 aastat tagasi
Reply to  Elmar

Mida tähendab sinu väide, et ülekäigurada on vähe valele ristmiku poolele pandud ja see ei oma tähtsust? Kuidas ei oma tähtsust? See ei ole mitte vähe, aga palju valesti.

ka üks bussijuht
10 aastat tagasi

Haapsalu liiklust korraldavad jobud laua taga,kes ise vist ei oma juhilube, sest kuidas on muidu võimalikud sellised totrused liikluses.