0

Eesti Naine kirjutab tulekahjus kodu kaotanud läänlasest Piret Tatarist

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Piret tütar Mariaga jalutamas oma põlenud talu maadel. Foto: Arvo Tarmula
Piret tütar Mariaga jalutamas oma põlenud talu maadel. Foto: Arvo Tarmula

Eesti Naise novembrinumbris on lugu muusikust Piret Tatarist, kelle kodu Saunjas põles septembri algul maani maha.

Suve lõpus käis loo autor Monika Helme loo peategelasega rääkmas elust, muusikast, tööst ja armastusest. Piret Tatar näitas uhkusega kunstnikust isalt saadud vana talumaja, mida oli aastaid tasapisi jõudumööda taastatud. Talus olid lambad, kukk ja kaks kana, koer ja kassipoeg.

“Pooleliolev vannituba annab aimu lennukatest ideedest, uutest akendest lehvivad õue kardinad. Vanaaegne klaver ootab korrastamist ja massiivse elektrioreliga koostöös sünnib looming,” kirjutab Eesti Naine. “Piret mõtles tõsimeeli linnast ära maale kolida, sest tema sõnul pole erilist vahet, kas sõita kontserti andma Tallinnast või Läänemaalt. Muusikaõpetaja tööd võiks samuti teha maakodu lähedal.”

Nädal pärastjutuajamist ajakirjanikuga põlesid Piret Tatari unistused ning senitehtu koos talumajaga maani maha.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz