Do-Re-Mi lauljad võitsid Hispaanias kulddiplomi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: arhiiv
Foto: arhiiv

Haapsalu laulustuudio Do-Re-Mi lauljad koos dirigendi Anne Pääsukesega võistlesid edukalt Hispaanias peetaval rahvusvahelisel koorifestivalil, võites folkloori kategoorias kulddiplomi ja lastekooride kategoorias hõbediplomi.

Lastekooride kategoorias esitas koor K. A. Hermanni “Lauljate tervituse”, Mart Siimeri laulu “Taevateel” ja Tõnu Kõrvitsa “Karjase laulu. Folkloori võistluskava koosnes lauludest “Sõmeralt Sõrmikulle”, “Laulu otsimine”, “Kiige katsumine, “Oh mina väike mehikene” ning “Uhti, uhti, uhkesti”.

23.–27. oktoobrini Barcelonas ja Calellas peetaval koorifestivalil “Canta al mar” osaleb 19 riiki.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
LOL
10 aastat tagasi

ma ka seal pildi peal :3

KK
10 aastat tagasi

Ülimalt tublid lapsed! Kahju tõesti, et toetajaid nii vähe on… Selline suur töö on ära tehtud. Eesti riiki esindatud ja väga väärikalt.

k
10 aastat tagasi
Reply to  KK

No sorry, Eesti riiki esindavad siin paljud Haapsalust, ega siis kohe ei pea käte peal käima hakkama.

Palju Õnne!
10 aastat tagasi

Palju-palju õnne laululastele ja nende toredale juhendajale Anne Pääsukesele. Tahaks loota, et ka Haapsalu linn märkaks selle õnnetumise taga suurt tööd. Veelkord õnne ja tahet edaspidiseks. Olge tublid!!!!!!!

Minge,
10 aastat tagasi
Reply to  Palju Õnne!

minge sinna Hispaaniasse, Portugali, Itaaliasse jne. ja noppige kõik need Euroopa lauluvõistlused üles. Seal pole võrdseid vastaseid. Proovige näiteks lätlaste, venelaste või teiste lähinaabritega võistelda. Nende koorimuusika tase on hoopis teine.

Minejale
10 aastat tagasi
Reply to  Minge,

Kust tuleb seda õelust küll mõnele inimesele sisse. Tee kõigepealt midagi endale ka selgeks kui siia lahmima tuled. Mina tegin. Tegemist on INTERKULTURE raames korraldatava laulufestivaliga ning algusaasta ulatub aastasse 1988. Ja seal osaleb väga palju koore. Sellel koorifestivalil esinesid ka meie lähinaabrite – lätlaste leedukate, venelaste, soomlaste, rootslaste, norrakate jpt maade koorid. Ma olen rõõmus, et meie Haapsalu lastel ja tema juhendajal jätkub sihikindlust ja tahet viljeleda eesti koorikultuuri nii kõrgel tasemel, mida ei ole häbi ka näidata teistele rahvastele. Häbi seesugustele, kes on kultuurikauged ja ainult kritiseerivad tegijaid. Do-Re-Mi laululapsed, olete tublid ja jätku teile tahet ja loovust… Loe rohkem »

Anonüümne
10 aastat tagasi
Reply to  Minge,

Sa vahva inimene, kes sa nii tatti pritsid… Tea siis, et lätlased on kaugel seljataga, venelastelt saime vaid punktiga tavavoorus. Rahvalaulus jäid ka nemad maha! Järgmine aasta Riias kohtume! Siis on maailmameister!
Sulle isiklikult soovin edu nii töös, kui isiklikus elus!

:)
10 aastat tagasi

Palju õnne laululastele ja Annele!