Tantsukool JJ-Street avab grupid Haapsalus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: JJ Street tantsukool
Foto: JJ Street tantsukool

Tantsukool JJ-Street avab septembrist kaks gruppi Haapsalus. Treenerid ootavad tantsima igas vanuses noori, nii algajaid kui ka edasijõudnuid.

“Suure huvi tõttu otsustasime siin taas grupid avada,” ütles tantsukooli treener Birgit Veskiväli (fotol grupi ees). 11-aastase JJ-Street tantsukooli õpetajad treenisid noori Haapsalus ka viis aastat tagasi.

Veskiväli sõnul hakatakse õpetama hiphoppi, mille alla käib peale noorte üldise tantsulise arendamise muusika ja rütmi kuulamine, koreograafia- ja improvisatsiooniõpe ning hiphopikultuuri õppimine.

Haapsalus õpetatakse tantsimist kahele vanusegrupile – 7–11- ja 12–18aastastele.

“Oodatud on kõik, kel vähegi tantsu vastu huvi, nii algajad kui ka edasijõudnud,” sõnas Veskiväli, kes ise juhendab vanemat gruppi. Nooremat gruppi juhendab Laura Saimre. Mõlemad treenerid käivad õpetamas Tallinnast.

Noorema grupi trennid hakkavad toimuma teisipäeviti ja laupäeviti, vanema trennid kolmapäeviti ja laupäeviti. Mõlemad grupid hakkavad treenima Haapsalu spordihoone aeroobikasaalis. Samas annavad tänavatantsu õpetajad 1. septembril kell 17 tasuta näidistrenni.

Rohkem infot leiab siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi
6 aastat tagasi

Palun ärge pange oma lapsi sinna ajupesu kooli! Kogu selle suure masina värgi taga on inimeste ära kasutamine! Noorte ära kasutamine. Lapsevanemad olge väga tähelepanelikud mida lastele trennis räägitakse ja mille eest teilt raha alati juurde küsitakse. Joel Juht on geenius inimestega manipuleerimise alal, hoidke oma lapsi selle eest!