Keskerakonna linnapeakandidaat Haapsalus on Peeter Vikman

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Keskerakonna linnapeakandidaat Haapsalus sügisestel kohalike omavalitsuse valimistel on praegune aselinnapea Peeter Vikman, teatas Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid.

Tallinna tehnikaülikoolis insenerihariduse omandanud Peeter Vikman on mitmendat põlve haapsallane, nelja lapse isa. Vikman on olnud õpetaja, ettevõtja, pastor ja neli aastat Haapsalu aselinnapea.

Vikman ei ole ühegi partei liige.

Pikemalt saab linnapeakandidaatidest lugeda homsest Lääne Elust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kohalik
10 aastat tagasi

Väga huvitav kust võtab Juula väite, et Vikman kasutab füüsilist vägivalda oma pereliikmete suhtes. Kinnitan, et see on puhas vale, tunnen Peeter Vikmani pikka aega – 44 aastat juba.

Kodanik
10 aastat tagasi

Olemasolevatest on Peeter Vikman kõige usaldusväärsem ja arukam. Mida siis veel tahta?

myyr
10 aastat tagasi

Kuidas Haapsalus vabamüürlastega on, looz on olemas, kas vöimule ka trügivad?

Juula
10 aastat tagasi

Vikman küll ei ole sobilik. Ta on ülbe mees, kes peab rahvast murust madalamaks olendiks. Ennasttäis suslik, käed pidevaalt püksitaskus (inimestega suheldes) ja kasutab ka füüsilist vägivalda oma peres, mõne vanema pereliikme suhtes.

tühimäng
10 aastat tagasi

Tänases Postimehes on hea lugu Tallinna valimistest, tundub, et köik on juba ette leppinud Savisaare jätkamisega. Nii meilgi – kokkulepe Suklese jätkamiseks on ilmselt tagatubades juba tehtud. Ei saa ju tösiselt vötta Mäesalu vöi Vikmanni, ei ole neist kummastki Suklesele vastast. Kurb, mida siin valida on, köik läheb loha edasi. Ja Karilaiu unistus on loomulikult koht riigikogus

mis muud kui
10 aastat tagasi

naerame koos. aasta haledaim “nali”. ei hakka rohkem kommenteerimagi

abc
10 aastat tagasi

Eks too lehelugu üks provokatsioon ole. Uskmatud paneme uskuma ja uskujate usku muudame. Hõissa

linnakodanik
10 aastat tagasi

Miks mitte? Vikman ennast pika-ajaliselt tõestanud asjaliku inimesena ja juhina.

Kuule Peeter
10 aastat tagasi

Ega sa ju tõsiselt võta? Ütle ausalt, kätt südamele pannes. Või tahad end näidata noorsõdurina, kes ennastohverdavalt dzotile viskub, et raskekahurvägi saaks tegutseda? Näe Jõuluvana ka neli aastat tagasi tahtis, aga paraku tulistati nüüd pihuks ja põtmuks. Ütle siis…