Haapsalu tenniseklubi sai kaks Eesti meistritiitlit

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Pärnus lõppenud 53. Eesti seenioride tennisemeistrivõistlustel saatis edu Haapsalu mängijaid, kes pole kunagi veel korraga kahe meistritiitliga koju tulnud. Asjaolu, et tegu on ka Eesti tennise 100. aastapäevaturniiriga, lisab saavutusele veel värvi.

Kalju Aigro koos tallinlase Ants Sepaga vanuseklassis H 65+ võitsid meespaarismängu poolfinaalis Jaak Ulmani-Toomas Somera 6:1, 6:3 ja seejärel ülipõnevas finaalis soomlaste paari Kalevi Lammi-Jukka Ylikoski tulemusega 3:6, 7:5 otsustav sett 13:11.

Allakirjutanu mängis esmakordselt vanuseklassis H 60+ ja meistritiitli võitmiseks tuli esmalt veerandfinaalis alistada Heino Raivet 6:0, 6:1, seejärel poolfinaalis Tõnis Kukk 6:2, 6:1 ja finaalis ligi 2 tundi kestnud mängus Alari Purju 6:1, 7:5.

Augusti keskel ootab ees maavõistlus Soome seenioridega ja augusti lõpus osaletakse Rotary maailmameistrivõistlustel Rumeenias Cluj-Napocas, seekord turniiril, mis kannab nimetust 9th ITFR World Championship.

Vello Kuhi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments