Orienteerujad kogunesid Dirhamis, meistrivõistlused lükkusid edasi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädalavahetusel peeti Dirhamis kaks päeva kestnud orienteerumisvõistlust Peraküla 2013, kuid Läänemaa meistrivõistlused jäid ära.

Esimesel päeval võisteldi lühendatud tavaradadel, mis olid vastavalt vanuseklassile 2,3 kuni 6,4 km pikkused. Teisel päeval võisteldi tavaradadel, mille pikkus varieerus 4 ja 9,3 km vahel.

Peraküla 2013 vanuseklasside võitjad: Paula Liis Viljamaa (N14), Gertrud Aarna (N18), Heleri Kivil (N21A), Mari–Liis Kaljur (N21B), Signe Raidmets (N40), Eha Tolm (N50), Liis Lille (N60), Kiira Tarassova (N70), Ekvard–Allan–Matis Joakit (M14), Elias Lehto (M18), Ats Sõnajalg (M21A), Tarmo Klaar (M21B), Lehto Milko (M40), Jaanus Reha (M50), Jüri Rokko (M60), Enno Lelumees (M70) ja Heino Heinloo (M80).

Samale ajale olid kavandatud ka Läänemaa meistrivõistlused, kuid need lükkusid sügisesse.

„Meistrivõistlused jäid praegu ära, sest noorteklasside sportlased on ära ja ka põhiklassis oli osalejaid vähe. Eeldatavasti tulevad meistrivõistlused septembris, kuid täpsem info selgub lähiajal,” ütles võistluse peakorraldaja Aivar Leht.

Orienteerumishuviliste rõõmuks saab veel enne meistrivõistlusi mõõtu võtta orienteerumispäevakuil, mis algavad uuesti augusti keskpaigas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments