Universiaadile Kaasanis sõidab viis läänlast

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Venemaal Tatarstani pealinnas Kaasanis 6.–17. juulini toimuval 27. ülemaailmsest universiaadist võtab osa 162 riiki enam kui 10 000 osalejaga 27 spordialal. Eesti kõigi aegade suurimas delegatsioonis (191, neist sportlasi 131) esindavad Läänemaad vehklejad Kristina Kuusk ja Stem Priinits ning treener Helen Nelis-Naukas ja lauatennisist Kristiina Seiton ning Eesti võistkonna esindaja-treener Heikki Sool.

Kuigi paljudel spordialadel on raskem tulla universiaadivõitjaks kui maailmameistriks (nt Heiki Nabil on MMi kuld ja OMi hõbe, kuid universiaadi 2 pronksi), ei toeta spordialaliidud nendel võistlustel sportlasi materiaalselt. Ühtse Eesti koondise vormiga on sportlased siiski kindlustatud.

Heikki Sool

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
PT
9 aastat tagasi

arusaamatu artikkel.