0

Metsküla Kallapa kinnistu detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reedel, 31. mail kell 15 on Lihula vallamajas (Jaama 1, Lihula) Metsküla Kallapa kinnistu (katastritunnus 41101:001:1061) detailplaneeringu eskiisi teine avalik arutelu. 9,5 ha suurune Kallapa kinnistu asub Matsalu rahvuspargi piirangu– ja sihtkaitsevööndis Tuudi–Saastna riigimaantee ääres. Planeeringu eesmärk on Kallapa kinnistu hoonestusala, ehitusõiguse, liiklus– ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha ning keskkonnakaitse abinõude kindlaks määramine seoses 154 kohaga (põhikari) robotlüpsilauda ehitamisega.

Lihula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz