Haapsalu laskjad võitsid noorte meistrivõistlustelt kolm medalit

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Vasakult: meie poisid Hendry Viira (pronks), Alexander Clavel (hõbe) ja võitja Narva laskur Sergei Guljajev. Foto: Stephane Clavel
Vasakult: meie poisid Hendry Viira (pronks), Alexander Clavel (hõbe) ja võitja Narva laskur Sergei Guljajev. Foto: Stephane Clavel

Nädalavahetusel peeti Haapsalus kuni 14aastaste (C-klass) Eesti noorte meistrivõistlustel laskmises. Medalita ei jäänud seekordki koduseinte toel võistelnud Haapsalu noored.

Edukaimaks alaks oli meile spordipüstoli ringmärgi harjutus. Üllatas ja hõbemedalile tuli meie oma poiss Alexander Clavel 235 silmaga. Vaid ühe silmaga kaotas talle ja tuli pronksmedalile võistkonnakaaslane Hendry Viira. Kuuenda koha samas harjutuses sai Alari Avila 173 silmaga. Tüdrukute arvestuses suutis Liisi Tormis tulla viiendaks.

Õhupüstoli harjutuses 20 lasku oli medalilootused seotud Hendry Viiraga. Paraku ei läinud nii hästi ja kaotus pronksmedalile ühe silmaga (kokku 159 silma) andis 4. koha. Kuues õhupüstolis 132 silmaga oli Karl Gregor Jakk.

Püssiharjutuses 30 lasku lamades tuli pronksmedalile 269 silmaga Martten Tiitsma. Esikoht jäi 5 silma ja teine koht 3 silma ulatusse. Samas harjutuses 4. koha sai Aleksander Sits 264 silmaga.

Tüdrukute arvestuses viiendaks tuli 250 silmaga Aet-Aveli Saag.

Õhupüssi harjutuses 20 lasku lasi Martten Tiitsma 170 silma ja tuli neljandaks. Kaotus pronksmedalile 1 silm.

Mati Seppi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments