0

Laskurid said noorte meistrivõistlustel viis medalit

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaisa Kuusik. Foto: Arvo Tarmula / arhiiv
Kaisa Kuusik. Foto Arvo Tarmula

Nädalavahetusel Haapsalus peetud Eesti noorte õhkrelva meistrivõistlustel osales üle saja noore. Meie laskurid jätsid koju 5 medalit: 2 hõbedat ja 3 pronksi.

Parima individuaalse tulemuse eest hoolitses tüdrukute õhupüstolis võistelnud Kaisa Kuusik. Ta laskis isikliku rekordi 349 silma oli ta kokkuvõttes teine.

Samas harjutuses sai 7. koha Ana Laura Kaasik 336 silma ja 8. koha Regina Lukk 328 silmaga.

Võistkondlikult võitis Viljandi, Haapsalu tüdrukute I võistkond koosseisus Kaisa Kuusik, Kerli Neljas, Greete Tikerpuu tuli hõbemedalile. Üllatuslikult suutis ennast medalile võidelda ka meie tüdrukute II võistkond. Pronksmedali said Ana Laura Kaasik, Regina Lukk, Grete Sammal. Seljataha jäeti tugev Narva võistkond.

Poiste õhupüstoli võistlusel tegi korraliku laskmisega isikliku rekordi 343 silmaga Lars-Erik Peet. See andis 7. koha. Võistkonna jaoks arvestatav tulemus oli ka Ott Kaljura 338 silma.  Võistkondlikult lootsime siingi medalit. Paraku oskas võistkonna kolmas liige näidata, kuidas laskmine ei peaks käima. Nii jäi püstolipoistel võistkonnaga kõigest 5. koht.

Poiste õhupüssi võistlusel tuli medalile Kristjan Tiitsma. Lõpptulemus 371 silma andis pronksmedali. Pronksmedalile tuli ka püssipoiste esindus koosseisus: Kristjan Tiitsma, Martten Tiitsma, Argo Hansen. Eespool meist olid nagu eelmisel aastalgi Narva ja Männiku laskeklubi. Kui mullu jäi poistel hõbemedalist puudu 12 silma, siis tänavu vaid 6 silma.

Mati Seppi, treener

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz