0

Meeste vehklemiskoondise peatreeneriks võib saada Novosjolovi abiline

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Meeste ja naiste epeekoondised saavad märtsi lõpuks endale eraldi peatreeneri, vahendas ERR Sport.

“Naiste koondise juhendaja jätkab Kaido Kaaberma,” ütles Eesti vehklemisliidu peasekretär Jüri Salmi Vikerraadiole. Meeste koondise peatreenerikandidaadiks on Salmi sõnul Nikolai Novosjolovi abiline Igor Tšikinjov. “Lepingut meil temaga ei ole, aga läbirääkimised käivad,” ütles Salm.

Esialgsetel andmetel sõlmitakse Tšikinjoviga leping augustis toimuvate maailmameistrivõistluste lõpuni.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz