Minut Läänemaal – saada oma foto Lääne Elu toimetusele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Fotograaf Arvo Tarmula jäädvustas oma Eesti Minuti foto Rotary klubi meeste Haapsalu Lossiplatsile püstitatud Vabadussõja võidusamba jääst koopia juures.
Fotograaf Arvo Tarmula jäädvustas oma Eesti Minuti foto Rotary klubi meeste Haapsalu Lossiplatsile püstitatud Vabadussõja võidusamba jääst koopia juures.

Lääne Elu kutsub kõiki saatma 24. veebruaril kell 13.00–13.01 Läänemaal jäädvustatud fotod ka avaldamiseks toimetusele.

Eesti pressifotograafide liit ja riigikantselei kutsusid kõiki Eesti elanikke ja külalisi 24. veebruaril kell 13.00 ühe minuti jooksul pildistama ümbritsevaid inimesi, meeleolusid, nähtusi või loodust. Aktsiooni käigus tehtud pildid edastatakse koos autori nime ja kujutatu kirjeldusega säilitamiseks Eesti rahva muuseumi.

Lääne Elu kutsub inimesi üles saatma Eesti Minuti lehel üles laetud fotod, mis on tehtud Läänemaal, ka meile. Valiku fotodest avaldame paberlehes ja Lääne Elu Online’is.

Läänemaal pildistatud fotod tuleks saata aadressile laaneelu.toimetus@gmail.com.

Foto juurde palume märkida, nagu Eesti Minuti keskkonda laadides, autori nime ja pildistamise asukoha ning võimalusel kirjeldada sisu.

Praeguseks on Eesti Minuti lehele üles laetud 4864 fotot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
En.
11 aastat tagasi

Just täna otsisin ega leidnud vähimatki vihjet kohast, kus ja millal Eesti rahva muusem fotosid netis avaldada kavatseb. Hea, et Läänemaa saab nüüd omaette avaldamiskoha.