0

Läänlane Kristjan Tiitsma tuli Eesti noortemeistriks laskmises

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kristjan Tiitsma. Foto: Arvo Tarmula
Kristjan Tiitsma. Foto: Arvo Tarmula

Eesti noorte meistrivõistlustelt laskmises 16aastastele tuli Läänemaale täiskomplekt medaleid. Kristjan Tiitsma krooniti Eesti noorte meistriks püssilaskmise standardi harjutuses (10 lasku lamades, 10 püsti ja 10 põlvelt) 269 silmaga.

Pidevad ühe- või kahesilmalised medalikaotused õnnestus Kristjanil lõpuks ometi enda kasuks pöörata. Seekord edestas ta ise teise ning kolmanda koha omanikke ühe silmaga. Eelmise aasta meistrivõistlustel oli Kristjan kõigis kavas olnud kolmes harjutuses neljas. Ka sellel võistlusel ei sujunud esimesed harjutused kõige paremini. 30 lasku püssi lamades harjutus andis 284 silma kuuenda koha ja õhupüssi 40 lasku 353 silmaga samuti kuuenda koha.

Püstolilaskmises võitis Ott Kaljura hõbemedali spordipüstoli ringmärgis 30 lasku 264 silmaga ja pronksmedali olümpiakiirlaskmises 258 silmaga. Kuld- ja hõbemedalist jäi puudu vastavalt 3 ja 1 silma.

Tüdrukutest olid meie parimad püstoli ilmuva märgi laskmises 5. kohaga Kerli Neljas 244 silmaga, ringmärgis 5. kohaga Ana Laura Kaasik 254 silmaga ja 7. kohaga Kaisa Kuusik 250 silmaga.

Mati Seppi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz