Hiiu Leht: Kummiülikonnas võib uppuda ka meetrisügavuses vees

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eelmise nädala teisipäeva peab 66aastane saarlane oma teiseks sünnipäevaks, kirjutab Hiiu Leht. Sel õhtul komistas ta kummiülikonnaga võrke merre viies kivi otsa ja imeläbi ei uppunud.

Seal, kus mees kivi otsa komistas, oli veetase alla meetri. Kohe oli kummiülikond vett täis, käed põhja ei ulatunud ja mees avastas, et ei suuda ennast põhjast üles lükata.

Üsna palju merevett neelanud mehe päästis plastmassist kast, kus võrgud sees. Eluga pääsenud saarlane arvab, et ka kaasas olnud noast poleks abi olnud.

“Seni arvasin, et korralik kummiülikond on jalgsi merel käies kõige olulisem, aga nüüd toon päästevesti ära. Mis siis, et sellega on väga ebamugav võrkude kallal toimetada,” ütles mees.

Samal päeval, kui Raivo oli Saaremaa mererannas hädas, uppusid Hiiumaal Kõrgessaare vallas Poama küla all 74aastased mees ja naine.

Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel, kuid esialgsetel andmetel läks mandrilt pärit mees kalastama ja abikaasa meest otsima. Mees leiti kalastaja kummipükstes, naine oli oma jalanõud kaldale jätnud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments