Parimat jõulupraadi tehakse Läänemaal

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Toidumessi külastajad valisid pimedegusteerimisel parimaks jõulupraeks Taebla lihatööstuse toote. ERAKOGU
Toidumessi külastajad valisid pimedegusteerimisel parimaks jõulupraeks Taebla lihatööstuse toote. ERAKOGU

Toidumessil FoodFest 2012 valisid külastajad pimetestis parimaks jõulupraeks Rannarootsi möödunud aasta uudistoote, seakaela prae teriyaki kastmes. Konkursil võistles 42 lihatoodet.

„Rannarootsi kaubamärk on muutunud talvetoodete puhul juba omaette kvaliteedimärgiks,“ sõnas Maag Lihatööstuse juhataja Margit Talts. „Loodetavasti võetakse sama hästi tarbija poolt vastu ka meie tänavused uued talvetooted, millest erilisim on Rannarootsi lambakarree ürtidega. Lambakarreed ei paku oma talvetoodete sortimendis ükski teine Eestis tegutsev lihatööstus.“

Maag Lihatööstuse turundusjuhi Marek Mettase sõnul leiab selleaastasest Rannarootsi talvetoodete valikust nii traditsioonilisi verivorste kui ka erimaitselisi jõulupraade. „Rannarootsi talvetoodete puhul oleme eelkõige keskendunud praadidele ning verivorstidele. Uute toodetena pakume sel talvel veel ahjukooti küpsetuskotis, rannarahva kartulivorste sealihaga, suuri verivorste ja jõulupunne,“ rääkis Mettas. „Lisaks parimale jõulupraele – seakael teriyaki kastmes, oleme ka sel aastal väljas oma seniste menukate toodetega, mis on verivorstid suitsupekiga, ahjuvorstikesed astelpajupüreega lambasooles ning E-aine vabad laste toorvorstikesed lambasooles.“

Mettase kinnitusel müüdi eelmisel aastal talvetooteid ligi 300 tonni ning tänavu tahetakse seda tulemust kindlasti ületada. „Inimeste ostujõud on suurenenud, mida näitab sagedane kvaliteettoodete eelistamine. Ostujõu kasvades liigub tarbija eelistus selgelt liharikaste toodete poole, mis on Rannarootsi toodete puhul alati veenev argument olnud.“

Maag Lihatööstus kuulub Eesti kapitalil põhinevasse toiduainete tootmise ja müügiga tegelevasse kontserni Maag Grupp. Ettevõtte tooteportfelli kuulub üle 200 toote ning ettevõtte kaubamärgid on Rannarootsi, EHE ja VOT!. Maag Gruppi kuuluvad lisaks AS Maag Lihatööstusele ka AS Maag Piimatööstus ja AS Maag Konservitööstus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments