0

Keskkonnamõju hindamise teade

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Vormsi vallavolikogu 01.10.2012 otsusega nr 35 jättis üldplaneeringut muutva detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata Vormsi vallavolikogu 27.02.2012. a otsusega nr 5 algatatud Rumpo külas Rumporanna katastriüksuse 90701:002:0335 ja sadamakanalite maa–ala detailplaneeringule.

Detailplaneeringu eesmärk on planeerida olemasoleva telkimisplatsi rekonstrueerimist, planeerida maa–alale puhke–lõkkekohad, kuivkäimlad, slipikohad, juurdepääsuteed ja parklakohad, maismaal paiknevad navigatsioonimärgid ja kanalite navigatsioonimärgid, planeerida kadastiku harvendamist ja puhastamist, sadamaaugu toestuse renoveerimist, sadamaaugu ja kanali setete eemaldamist, muuli rekonstrueerimist ja kanali setete eemaldamist, ning kuni 15 väikeehitise–võrgukuuri (kuni 20 m²) asukoha ja hoonestustingimusi, ühe suurema paadikuuri (kuni 200 m²) asukoha ja hoonestustingimusi ning pontoonsildade asukoha, planeerida telkimisplatsi ja paadikuuride elektrivarustus.

Koostatud keskkonnamõju eelhinnangu alusel võib järeldada, et kui detailplaneering koostatakse keskkonna– ja õigusaktide nõudeid arvestades, ei kaasne detailplaneeringu elluviimisega tõenäoliselt olulist negatiivset keskkonnamõju.

Soovitav on planeerimisprotsessi võimaliku negatiivse keskkonnamõju vähendamise ettepanekud tuua välja detailplaneeringu seletuskirjas eraldi peatükina.
Detailplaneeringu algataja ja kehtestaja on Vormsi vallavolikogu ning korraldaja Vormsi vallavalitsus (91301 Hullo küla, Vormsi vald, Läänemaa) ning koostajaks Agrepo OÜ (registrikood 12006522, 90407 Haeska küla, Ridala vald).

Detailplaneeringu koostamise algatamise ja keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata jätmise otsustega ning eelhinnanguga saab tutvuda Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee ja tööpäeviti Vormsi vallavalitsuses 91301 Hullo küla, Vormsi vald, Läänemaa.

Vormsi vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz