0

Haapsalus tuleb doonoripäev

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

25. oktoobril oodatakse nii uusi kui ka püsidoonoreid verd loovutama Haapsalu kultuurikeskusesse (Posti 3) kell 10.30–15.
Doonoriks sobib terve, puhanud ja söönud ning vähemalt 50 kg kaaluv inimene vanuses
18–60 eluaastat, kes on Eesti Vabariigi kodanik või elanud Eestis elamisloa alusel üle ühe aasta.
Doonorite verd kasutatakse rasketel operatsioonidel ja sünnitustel, patsientide raviks verejooksu, raske trauma, aneemia, leukeemia, vähi– ja maksahaiguste, põletuste ning paljude teiste haiguste korral. Doonorivere toel on võimalikud ka paljud plaanilised operatsioonid, mida muidu liiga suure verekaotuse kartuses ei saaks sooritada.
Lisainfo www.verekeskus.ee ja Facebookis fännilehel „Doonorid ja Sõbrad”.

PERH verekeskus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz