0

Fotod: Haapsalu esimeste klasside lapsed käisid “Puhhi” vaatamas

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Fotod: Arvo Tarmula

Linnavalitsuse ja volikogu kutsel käisid Haapsalus sügisel kooliteed alustanud lapsed eile kultuurikeskuses vaatamas Kärdla nukuteatri “Karupoeg Puhhi”.

Volikogu esimees Jaanus Karilaid on öelnud, et kuigi teatrietendus on ka kompensatsiooniks ebaõnnestunud kooliaasta avaaktuse eest, on plaan muuta esimese klassi õpilaste sügisene teatriskäik traditsiooniks.

Kärdla nukuteater andis Haapsalus kaks etendust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz