Karmo Kuurberg ja Katrina Lehis on kutsutud haridusministri vastuvõtule

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna tunnustab minister Jaak Aaviksoo Tartumaal Äksis asuvas Jääaja keskuses rahvusvahelistel võistlustel edukalt esinenud õpilasi ja üliõpilasi, 70 kutsutu hulgas on ka Haapsalu gümnaasiumi lõpetanud Karmo Kuurberg ja Wiedemanni gümnaasiumi õpilane Katrina Lehis.

Karmo Kuurberg võitis Eesti meeskonna koosseisus hõbemedali geograafiaolümpiaadil Saksamaal, vehkleja Katrina Lehis saavutas 3. koha juunioride maailmameistrivõistlustel Venemaal ja 3. koha Euroopa meistrivõistlustel Slovakkias.

Vastuvõtule kutsutud 70 õppuri hulgas on nii üliõpilased, üldhariduskoolide õpilased kui ka kutsekoolide õpilased üle Eesti, kutse vastuvõtule on saanud ka 53 juhendajat.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments