Aktiivsetele ja andekatele õpilastele jagatakse stipendiume

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuni 10. oktoobrini saavad kõik Eesti 5.–12. klasside õpilased teist aastat järjest taotleda Tulevikutalent 2012 stipendiumi, mille fond kokku on 12 000 eurot. Stipendiumi saab taotleda ühes viiest kategooriast – ühiskondlik tegevus; teadus; humanitaarteadus; kunst, muusika ja kultuur; sport ja tervis.

Stipendiumikonkursi žürii valib igas kategoorias välja viis laureaati, kellest parimaid premeeritakse tiitliga Tulevikutalent 2012 ja 600 euroga. Lisaks antakse igas kategoorias välja neli teist kohta, keda premeeritakse 450 euro suuruse stipendiumiga.

“Tulevikutalent 2012” žürii esimees on mälumängur ja laulja Ivo Linna, žüriisse kuuluvad veel laulja ja näitleja Janika Sillamaa, kirjanik Margus Karu, Ahhaa keskuse juht Andres Juur, näitleja ja tervisespordientusiast Veikko Täär ning aasta suurpere tiitliga pärjatud pereema ja ettevõtja Merle Laidro.

Stipendiumikonkursi “Tulevikutalent 2012” žürii esimehe Ivo Linna sõnul on tegemist suurepärase võimalusega, millest peaksid kinni haarama kõik andekad ja tublid noored inimesed. „Näen iga päev, et meil on Eestis palju hakkajaid ja nutikaid noori ning mul on ainult hea meel, kui neid tunnustatakse ning motiveeritakse oma huvide ja harrastustega veelgi süvendatumalt tegelema,“ ütles Linna.

Konkursile saab taotlusi esitada 10. oktoobrini. Rohkem infot Tulevikutalendi kodulehel, kus on kättesaadavad konkursi tingimused ning nõutavad dokumendid. Stipendiumi saajad kuulutatakse välja novembri alguses toimuval aktusel.

Tulevikutalendi stipendiumikonkurss toimub teist aastat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments