0

Gert Virroja saab linnavolikogus kultuurikomisjoni liikmeks

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Oma volitused Haapsalu linnavolikogus peatanud Siim Maiveli asemel saab kultuurikomisjoni liikmeks Gert Virroja.

Kultuurikomisjoni aseesimees Siim Maivel peatas oma volitused volikogu liikmena 1. septembrist tuleva aasta 24. juunini. Tema asendusliige on 2009. aasta valimistel 43 häält kogunud Gert Virroja. Maivel ja Virroja kandideerisid linnavolikokku Reformierakonna nimekirjas.

Gert Virroja saamise kultuurikomisjoni liikmeks kinnitab 28. septembril kogunev linnavolikogu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz