0

Autosportlased olid Kõrgessaare rahvasprindil edukad

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Nädalavahetuse veetsid rahvasportlased Hiiumaal, sõites võidu Kõrgessaare vallas Ninametsas, kus peeti Lääne regiooni meistrivõistluste ja Hepa Cup sarja etapp.

Igaühe terviseklubi oli koos Hiiumaa sõitjatega ette valmistanud suhteliselt kiire, tehnilise ja rahvale vaadatava raja mis oli ka sõitjatele paras kreeka pähkel, nagu ütles võistlusejuht võistlejate koosolekul.

Oma osavõtust oli teatanud 36 võistlejat, kellest kohale tulid 34. Hepa Cup arvestuses sõideti eelviimane etapp. Võistlus kulges reedel sadanud vihma tõttu libedal rajal ja kiirem oli see, kes liigseid riske ei võtnud ja kellel oli õnne. Läänlasi oli Hiiumaal seitse. 2WD-b klassis saavutas Marko Kukuškin tihedas rebimises kolmanda koha.

J-18 klassis sõitis kiirete Hondade vastu võidu tubli Jonar Ilves Moskvitšiga. 4 WD klassis sai Kaido Saul neljanda koha. SU klassi seitsmest võistlejast oli koguni neli Läänemaalt, koju toodi kaks poodiumikohta. Esimeses voorus oli Kalle Kruusma autol tehnilisi probleeme ja tema võistlus algas tegelikult alles teisest voorust. Ta suutis aga teise ja kolmanda vooru võita, tagades sellega Sander Ilvese ja Rainer Meusi ees esikoha. Neljas oli Madis Kruusma ja kuues Stern Ilves.

Hepa sarjas on läänlastel nüüd head võimalused esikolmikusse jõuda või jääd. Marko Kukuškin on 2WD-b klassis 3. kohal, Valmar Gilden 8. kohal. 4WD klassis on Kaido Saul 11. kohal, J-18 on Rutmar Raidma 7., Ten Kungla 13., Jonar Ilves 16. viimane Hepa Cupi etapp on 1. septembril.

SU klassis on Kalle Kruusma 1., Madis Kruusma 7., Sander Ilves 10., Üllar Paas 11., Veljo Kukuškin 20., Stern Ilves 21. Lääne regiooni MV arvestuses on veel jäänud pidada 3 võistlust ja neist järgmine on 1 septembril Raplas.

Võistluse tulemused siit: http://rally.ee/?a=a018&b=4888

Kalle Kruusma

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz