0

Iloni Imedemaal etendub “Seitsme maa ja mere taga”

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

15. juulil kell 13 mängitakse Iloni Imedemaal etendust “Seitsme maa ja mere taga”.

“Seitsme maa ja mere taga” on lugu, mille lihtne ülesehitus ja temaatika sobivad nii suurele kui ka väikesele vaatajale. Tegemist on näitlejate omaloominguga, teatas Iloni Imedemaa tegevusjuht Ege Paju.

Printsessi (või kuninga) juurde saabub korraga kaks kosilast. Valida pole kerge ja noored printsid peavad näitama, mida oskavad. Lõpuks saavad noormehed ülesandeks tuua seitsme maa ja mere tagant sõrmus, mis osutub raskeimaks katsumuseks. Nagu aimata võite, keegi printsidest võidab sõrmuse, aga kes ja kuidas, selgub juba etendusest.

Näitlejad: Horre Saluste, Indrek Kruusimaa ja / või Tarmo Prangel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz