Margus Kasterpalu: Saueaugu võib saada ka Ugala suviseks mängupaigaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

18. mai Postimehes ilmus intervjuu Saueaugu teatritalu eestvedaja Margus Kasterpaluga, kes ütleb natuke naljaga pooleks, et Viljandisse Ugala loominguliseks juhiks minema ei ajendanud teda mitte ainult meeldiv töö, vaid ka selle eest pakutav korralikupoolne palk.

Ugalaga seob Margus Kasterpalu ammune emotsionaalne erisuhe – just Viljandis oli tema esimene kokkupuude professionaalse teatriga, nimelt dramatiseeris Kasterpalu seal 1990. aastate alguses “Krahv Monte-Cristo”.

Kasterpalu kutsuti Ugala teatri loomingulise juhi ametisse juba kolm aastat tagasi, kuid siis oli kutsujaks direktorikandidaat, kes ei saanud tollasel konkursil nõukogus häälteenamust.

“Nii et ma olin selle teema juba ükskord oma peas läbi käinud ja peregagi arutanud, nii et praegu piisas jah-sõna ütlemiseks “kõigest” kolmenädalasest mõtlemisajast,” räägib 11. mail Ugala loomingulise juhi ametikohustusi täitma asunud Kasterpalu.

Muu hulgas ütleb Kasterpalu, et Ugala saab ühe võimaliku suvise mängupaigana kindlasti silmas pidada ka Saueaugut.

Intervjuud saab lugeda siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments