Täna saavad tavasõitjad Piirsalus lumerajasõidus võistelda

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Täna peetakse esimest korda Piirsalus lumerajavõistlus sõiduautodele, millest on oodatud osa võtma harrastajad.

“Võistlusel võivad osaleda kõik, kellel ei ole Eesti Autospordi Liidu litsentsi,” teatas korraldaja Delvis Tõkke. “Seekord ei saa võistelda need kellel on EAL-litsents, sest siis on tavasõitjatel ka võimalus poodiumile tõusta. See võistlus on mõeldud just tavaliiklejatele, et oma sõiduoskusi proovile panna võistlusolukorras.”

„Risti lumerada 2012“ võistlustassi pikkus on 3,2 km, mida läbitakse kolm korda. Võisteldakse viies erinevas võistlusklassis: noored, naised, esivedu, tagavedu ja 4wd. Registreerimine on võistluspäeval kohapeal ja võistlusjuhendi leiab MTÜ Kiired ja Õlised Seltsi kodulehelt: www.kiiredolised.ee.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments