Haapsalu noorte huvikeskus kutsub lumelinna ehitama ja lumejalgpalli mängima

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


Haapsalu noorte huvikeskus koostöös linnavalitsusega kutsub kõiki huvilisi 23. veebruaril tähistama Eesti Vabariigi aastapäeva lumelinna ehitamisega ja lumejalgpalli mängimisega.

Üritus läheb lahti kell 14 Haapsalu noorte huvikeskuse juures Wiedemanni 4.
Maja ette on plaanis rajada lumelinn lumeloomade meeskondadest, kes kujuteldavalt mängivad omavahel jalgpalli. Kõik ehitada soovijad peaksid registreerima oma meeskonna enne 20. veebruari aadressil tiina@haapsalunoor.ee.

Majatagusel platsil toimuvast lumejalgpallivõistlusest võivad samuti osa võtta kõik soovijad. “Peaasi, et võistkond oleks eelnevalt registreeritud,” ütles huvikeskuse noorsootöötaja Tiina Alasoo. Tema sõnul võistlevad omavahel neljaliikmelised võistkonnad, üks mäng kestab viis minutit. “Tegemist ei ole turniiriga,” ütles Alasoo, “iga mängu võitja saab auhinna.”

Praegu on kindlate osavõtjatena teada linnavalitsus ja linnavolikogu.
Lisaks saavad kõik soovijad võtta mõõtu, kes saab künkast alla sõites kõige pikema liu.

Külla tulevad kaitseliit ja naiskodukaitse sooja supiga, päeva lõpus saab toas vaadata multifilme ning nautida teed ja vastlakuklit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
niiväga
12 aastat tagasi

tahaks linnavalitsuse ja volikogu võistkonnaga porilinna ehitada ja porijalkat mängida, eriti poriliugu lasta, kuidagi ei tule see kevad veel