Elisabeth Fofilov võitis TV 10 Olümpiastardi 1. etapil teivashüppes 2. koha

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Edukad teivashüppajad Lisete Ulla, Elisabeth Fofilov ja Simona Liisbet Seppi. Foto: Kaja Ladva

Edukad teivashüppajad Lisete Ulla, Elisabeth Fofilov ja Simona Liisbet Seppi. Foto: Kaja Ladva

TV 10 Olümpiastardi 41. hooajal osaleb 25 suuremat ning üheksa väiksemat kooli üle kogu Eesti. 1. etapp toimus Võrus.

Läänemaalt osaleb selles sarjas Haapsalu gümnaasiumi võistkond, kes on suurte koolide arvestuses pärast esimest etappi kõrgel 7. kohal. Juhendi järgi tohib kool igale alale võistlema panna kaks last, lisaks tohivad võistelda ala normatiivi täitnud individuaalvõistlejad.

Nooremate tüdrukute teivashüppes saavutas Reneli Saumets 2.21-ga auhinnalise 6. koha. 60 m jooksus sai Adele Lass ajaga 9,27 19. koha, osales 77 jooksjat.

Nooremate poiste kuulitõukes jõudis finaali Kevin Sakson ning sai 8. koha 8.37-ga (69 võistlejat). 60 m jooksus jõudis Kevin Sakson B-finaali ning saavutas 8,84-ga 9. koha.

Vanemate tüdrukute teivashüppes näitasid Haapsalu gümnaasiumi lapsed kõrget taset, kus kaks ühe kooli sportlast jõudsid kuue parima sekka. Elisabeth Fofilov võitis teise koha 2.51-ga, Lisete Ulla oli 2.31-ga kuues. Simona Liisbet Seppi Uuemõisa algkoolist, kes pääses võistlema individuaalarvestuses, oli 2.31-ga viies.

60 m jooksus oli Anett Triebstock 9,02-ga kahekümnes.

Vanemate poiste 60 m jooksus sai Kaarel Virroja 8,47-ga 20. koha 70 jooksja seas ning kaugushüppes oli ta 4.64-ga 31. kohal.

Võistlejaid treenivad Kadri Kaljuvere ja Kaja Ladva.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments