Vürst Volkonski kohtub Haapsalus suurte ja väikeste lugejatega

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kolmapäeval, 26. septembril tuleb Haapsalu raamatukokku huvilistega kohtuma mitmekülgne tegija − tuntud muusik, näitleja, lavastaja, kirjanik, tõlkija ja õppejõud Peeter Volkonski.  

Raamatukogu peaspetsialist lugejakoolituse alal Marika Matvei ütles, et raamatukogupäevade raames on Haapsalus olnud traditsiooniks kutsuda esinema mõni kirjanik, eelmisel aastal oli selleks Contra. "Minu meelest on Volkonski ülimalt huvitav persoon. Olen tema loengutes osalenud, neist inspiratsiooni saanud ning otsustasin sel aastal kutsuda tema," ütles ta. 

Väiksemaid huvilisi oodatakse Peeter Volkonskiga kohtuma kell 11 lasteraamatukokku ja suuremaid kell 17.30 keskraamatukogu lugemissaali. 

Volkonski on kirjutanud lasteraamatuid − „Onu Volgi värsiaabits“, „Karukell ja kellakaru“ − ning olnud mitmete raamatute kaasautor. 2008. aastal ilmus kogumik "Volgi naljad" ja 55. sünnipäeva puhul aastal 2009 persooniraamat „ISBN 978-9985-9980-6-9“

Loe vürst Volkonski tegemiste ja mõtete kohta siit.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments