Virtsu sadam võib saada pakiautomaadi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

virtsu-postkontor-katrin-parnpuuVirtsu postkontor on juba aastaid suletud, hiljem sulges Omniva ka valla teise postkontori Kõmsil. Foto: Katrin Pärnpuu

Pakiautomaat Virtsu sadamas teeks Hanila valla elanikel pakkide saatmise ja kättesaamise lihtsamaks.

Tänavu 5. jaanuaril sulges ukse Hanila valla viimane postkontor, selle asemel avati Kõmsi kaupluses postipunkt.

„Kõmsi postipunkt on liiga vähe aega lahti,” polnud Hanila vallavanem Arno Peksar muudatusega rahul. Vallas ainus, Kõmsi postipunkt on lahti esmaspäevast reedeni kell 11–15.30.

Peksari sõnul sai postkontori sulgemisega enim kannatada postipakkide saatmine ja kättesaamine. Tööl käivale inimesele ei saa ka postiljon pakki koju kätte viia. Lähim pakiautomaat on aga Hanila rahval Haapsalus, Pärnus ja Orissaares.

„Internetikaubandus muutub ju üha aktiivsemaks,” lisas Peksar.

Peksari sõnul tuli postkontori sulgemise ajal Omnivaga jutuks, et Virtsu sadamas võiks olla Omniva pakiautomaat, siis saaksid seda kasutada ka saarlased.

Omniva pressiesindaja Erki Varma sõnul pole Omniva ametlikku lubadust andnud.

„Ei usu, et keegi on Omniva nimel lubanud, et mingi kindla aja jooksul paigaldatakse Virtsu sadamasse pakiautomaat,” ütles Varma.

Ometi ei välistanud Varma, et pakiautomaadi paigaldamine kunagi ette võetakse.

„Omniva laiendab igal aastal oma pakiautomaatide võrgustikku ja meie eesmärk on jõuda igale poole, kus on pakiautomaadi teenusest huvitatud inimesi,” ütles Varma. „Seega on üksnes aja küsimus, millal Omniva pakiautomaat ka Virtsu sadamasse jõuab.”

Praegu on Läänemaa ainus pakiautomaat Haapsalu Konsumis.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments