Galerii: Joogafestival jättis Valge Daami linna maha hea energia

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Laupäeval ja pühapäeval Haapsalus toimunud joogafestivalil väitsid mitmed kohalikud inimesed, et juba neljandat korda seal toimunud üritus jätab maha positiivse energia, mis mõjutab linna veel vähemalt nädala jagu. Sellele eelnenud Ameerika autode paraad oli samuti põnev ja oodatud, kuid mootorimürin ja neljarattalistega kaasnev õhkkond oli siiski pisut teistmoodi.

Üks ürituse korraldajatest Anne Kallas rääkis, et laias laastus käis festivalil umbes 1200 inimest, kui sinna arvata ka festivali tiim.

Vanad ja uued joogahuvilised lõid kaasa kõigis üritustes. Oli ka neid üritusi, kuhu oli suurem tung. Üheks selliseks oli tantra naistele "Shakti äratamine", mida viis läbi Shashi Solluna. 
Huvi pakkusid kõik tantraga seotud rituaalid. Neid õpetanud Shashi Solluna ja Kiya Shanti olid festivali teistkordsed külalised.

Enimtõmbavam nimi festivalil oli kahtlemata peaesineja Dr. Omanand Guruji, kes tutvustas teadvuse äratamise tehnikaid ja viis läbi sisemise väe äratamise ja teeta ajulainete meditatsioonid ning joogateraapia levinumatele haigustele.

Korraldajate arvates jättis Haapsalu Joogafestival endast maha suurema hulga rahulolevamaid, positiivsemaid ja tasakaalu leidnud inimesi. 

Fotod: Monika Kuzmina

9EwH4uuqlXhBFeTR6oOCRgVfr-AuwSemN2mcOPY8_7c 16PGgLm8OlwkOcD1LHNYwQhkPJNUDtYnmQHhJ1GpHV8 DSC_0004 l9ONeZkWfdjsIbwss3A04L5C4xLflQGyJf_I3DMFDvw s9j4_0Lv-LSDXYYmAPpfcNH4h_NEZz5y6BXm41Qg-ZM uyBGin7Nzu835jQ6IUCI0wtn0YqCaNcKb4W20QRtwyA x6t_nBg9Y0uWXBGQY7TOctO3qIiIh7FOH8kj5dTY0Ps YnGWr3jdns9gPd3J10-vwp-zT10Cw1uOzWBFubHFaFU

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments