Politsei: Jõulupühade ajal oli arvukalt korrarikkumisi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PolitseilogoKehalised väärkohtlemised

24. detsembril kella 13 paiku löödi Haapsalus Kastani tänaval asuvas majas 20-aastast meest. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

24. detsembril kella 12 ja 12.40 vahel löödi Haapsalus Kuuse tänaval 36-aastast meest. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 24-aastase mehe.

27. detsembril kella 1.30 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel 57-aastast meest.

28. detsembril kella 3.50 paiku löödi Lääne-Nigula vallas Saunja külas 29-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Omavolilised sissetungid

23. detsembril kella 18 paiku siseneti valdaja tahte vastaselt Haapsalus Lihula maanteel asuvasse paviljoni. Võimalikud sissetungijad on politseile teada.

25. detsembril teatati politseile, et Noarootsi vallas Dirhami külas on sees käidud keldriboksides. Esialgse hinnangu kohaselt on kadunud kalavõrgud ja kalastamisülikond, asju on keldris laiali aetud. Kahju on selgitamisel.

Vargused

25. detsembril teatati politseile, et seni tuvastamata ajavahemikul on Noarootsi vallas Rooslepa külas sisse murtud talu garaaži ja elamusse. Esialgseil andmeil on varastatud murutraktor. Täpsemad asjaolud ja kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 22.–27. detsember murti Noarootsi vallas Hara külas sisse paadikuuri ning varastati kaks paadimootorit, aku, navigatsioonivahendeid ja kütusepaak. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 26. detsembrit varastati Hanila vallas Virtsu alevis Tallinna maanteel asuvasse parklasse pargitud sõiduautolt neli velge koos rehvidega. Kahju on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres-Indrek
9 aastat tagasi

Kuhu kadus montaazivahust monument õllepurk käes????

Jaan
9 aastat tagasi

Imelik jah ,et helkurita inimene on tänapäeval nagu kurjategija..Ja kui laamendatakse ei tehta teist nägugi.Ükskord visati autol aken katki,politsei ei tahtnud kohalegi tulla

Kõver Peegel
9 aastat tagasi

samal jõuluajal politsei… passis selveri parklas maameeste ülevaatusi- kindlustusi ja randsalus suunatulega hilinejaid.

teadja
9 aastat tagasi
Reply to  Kõver Peegel

no jah imestada pole midagi uus ülemus Haapsalus ju piirivalvur,mis see lapseohtu juht ka kuritegevusest teab,PUNKTE saab ju linnas helkurita jalakäijate ajude kottimise eest.

Selles,et
9 aastat tagasi

…isegi jõuluajal liigub nii palju pätte ringi,on paljuski süüdi meie kohtute ülimalt leebe karistuspoliitika. Selleks,et reaalselt kasvõi korrakski kinni minna, peab mõne maha lööma…