Noored autorid kirjutasid helgetest hetketest

Omaloomingukonkursi korraldajad said teemavalikul innustust Ernst Enno lapselapse Elin Too- na mõttest, et igaüks võiks kirja panna oma elu helgeid ja rõõmsaid hetki. Foto: Andra Kirna

Omaloomingukonkursi korraldajad said teemavalikul innustust Ernst Enno lapselapse Elin Toona mõttest, et igaüks võiks kirja panna oma elu helgeid ja rõõmsaid hetki. Foto: Andra Kirna

Tänavuse Ernst Enno nimelise omaloomingukonkursi teema sai võetud luuletaja lapselapse Elin Toona üleskutsest. Nimelt tuli ta mullu Enno mälestuspäeval välja mõttega, et võiks koguda inimestelt nende elutee helgemaid hetki.

19. juuni Lääne Elust saame lugeda: „„Kindlasti on igaühel meist midagi helget meenutada,” püüdis Toona kuulajatele asja tuuma seletada. „Need meenutused võiksid olla aga inspiratsiooniks teistele, kes samuti hakkavad meenutama oma elu helgeid ja rõõmsaid hetki. Ma tunnen, et olen leidnud oma missiooni, kui suudan selle idee ellu viia.””

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments