Kingitus vanaemale, mis toob rõõmu

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Milline on ideaalne kingitus vanaemale või vanaisale mõne tähtpäeva (sünnipäev, jõulud, vanavanemate päev) puhul? Vanavanematele pakuvad sageli rõõmu väikesed asjad – lapselapse joonistatud armas kaart vanavanematele või laste ning lapselastega ühine kohvikukülastus. Samas on vanaemad kõige lahkemad kinkijad, kes alati muretsevad selle pärast, et lapsed ja lapselapsed oleksid õnnelikud ning rahul oma kingitustega. Nii seavad nad alati teised esikohale ja jätavad ehk ostmata mõne enda jaoks vajaliku või endale meelepärase asja. Seega anname allpool mõned soovitused, milline kingitus kallile vanaemale või vanaisale (või neile mõlemale) osta.

Foto: pexels

Milline kingitus vanaemale valida?

Kingitused vanavanematele võiksid olla südamlikud, praktilised või ka midagi ootamatut, mida vanavanemad ise ei ostaks – seda kas piiratud eelarve tõttu või mõnel muul põhjusel. Tegelikult kingitused vanavanematele toovad alati rõõmu – ükskõik, kui suur või väike see kingitus on.

Mida kinkida vanaemale jõuludeks, sünnipäevaks, vanavanemate päevaks või lihtsalt juhul, kui soovid armsale vanaemale üllatust teha?

Kingitused armsale vanaemale erinevateks sündmusteks

Mida kinkida vanaemale jõuludeks? Mesi on kindlasti üks kingitus, mis sobib imeliselt jõulukingituseks. Sinna juurde võib lisada ka lapselapse küpsetatud ja kaunistatud piparkoogi. Niisamuti ka šokolaadikarp või korv pähklite ja maiustuste ning kohvipakiga on kindlasti teretulnud kingitus, mis on taskukohane, kuid samas on selline kingitus vanaemale, mis pakub talle rõõmu ja pimedateks talveõhtuteks mõnusat nosimist.

Milline võiks olla kingitus vanaemaks saamise puhul? Armas tikanditega padi on kingitus, mis jääb meenutama olulist sündmust ja teisalt on see omanäoline sisustuselement. Ka fotoraamat  lapselapse esimeste fotodega või eriline ehe (kõrvarõngad, käevõru või kaelakee) on midagi, mis vanaemale kindlasti meeldiks.

Kruusid vanavanematele tähtsa sündmuse puhul on alati tore kingitus, mis meenutab igapäevaselt kohvi, teed või kakaod juues, et vanaema on parim vanaema, ja vanaisa parim vanaisa, maailmas. Mida kinkida vanavanemate päevaks veel peale kruuside? Vahva ja samas ka praktiline kingitus on näiteks kosmeetika kinkekomplekt kätepesugeeli ja kehapalsamiga või hoopis vannivahu ja vannipallidega.  Sellised praktilised ja igapäevaselt kasutust leidvad kingitused vanaemale meeldivad. Samuti müüakse laias valikus nii lõhnastatud kui ka lõhnastamata armsaid ja väga erikujulisi küünlaid, mis toovad tuppa õdusust ja sobivad kinkimiseks pea igaks tähtpäevaks.

Mida kinkida vanaisale?

Kui kingitused vanaemale võiksid olla kas kosmeetika või ilu valdkonnast, siis kingitus vanaisale võiks olla midagi praktilist, lõbusat või miks mitte ka söödavat. Praktiline kingitus vanaisale võiks näiteks olla vererõhuaparaat, mis võiks igaühel, kes soovib oma vererõhul silma peal hoida, kodus olla. Vererõhuaparaat oleks loomulikult ka hea kingitus vanaemale. Vanaisale sobiks kingituseks habemeajamisvaht, mis jätab habeme ajamise järgselt naha pehmeks ning hästi lõhnavaks. 


Kui ikka ei tea, mida kinkida vanavanemate päevaks, jõuludeks või mõneks muuks sündmuseks, siis lihtsaks lahenduseks on vanavanematele kinkida Apotheka kinkekaart, mida saab valida erinevas hinnaklassis ning mis annab võimaluse vanaisal või vanaemal ise valida endale sobiv kingitus. Sel viisil on kingitused vanavanematele täpselt sellised nagu nad ise soovivad. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
miks
2 kuud tagasi

see jura pole tasuline seltsimehed, propageerite vaesel ajal raha raiskamist tyhjale tähjale