Praktilised kingitused noortele

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Mida kinkida noortele? Kui oled kingiidee otsingul, siis oled jõudnud õigesse kohta, sest siin jagame ideid mitmesugustest praktilistest kingitustest, mis võiksid noortele meeldida. Ammuta inspiratsiooni ja leia kingitused jõuludeks, sünnipäevaks ja kooli lõpetamiseks. Kaup24 ja Hansaposti valikust leiab mitmesugused noorte lemmikkingitused nagu kvaliteetsed kõrvaklapid, sporditarvikud kui ka moetooted.

Foto: pexels

Kingitused noortele, kes armastavad tehnoloogiat

Heaks kingituseks noorele, kelle meeldivad nutikad ja mugavad tehnoloogia lahendused, on uued kõrvaklapid, nutitelefon, sülearvuti või hoopiski spordikell. Valikuid on teisigi, aga selleks, et teaksid, mida just oma noorele kinkida, siis mõtle sellele, mis on tal puudu ja mida ta sooviks saada. Spordihuvilisele noorele meeldib kindlasti aktiivsusmonitor, nuti- või spordikell, mille abil oma päevast liikumist ja tervisenäitajaid jälgida. Fotograafia ja video huvilisele võib kuluda ära uus telefon ja arvuti, et paremini hetki jäädvustada ja töödelda. Samuti on kasulikud ka kvaliteetsed kõrvaklapid, olgu need siis mürasummutavad, juhtmega või juhtmevabad, tegemist on vajaliku tarvikuga pea kõikide noorte jaoks. Kõrvaklapid leiavad kasutust nii jõusaalis, jalutades kui podcaste ja muusikat kuulates.

Heaolu ja tervise teemalised kingitused noortele

Noorte jaoks on tervis väga olulisel kohal, seetõttu hindavad paljud seda, kui üllatad neid asjadega, mis aitavad neil endil end paremini tunda ja tervislikumat elu elada. Selleks sobivad nii head raamatud, lõhnaküünlad kui ka koduse spaa tooted, mille abil võtta aeg maha, lõõgastuda ja hetke nautida. Samuti elektriline hambahari, massaažiaparaat ja aroomi difuuser. Kõige õigema tervisetoote valimiseks tuleb mõista, mida ta võiks soovida. Kui tema elektriline hambahari vajab välja vahetamist või ta pole seda, siis võid kaaluda selle kinkimist. Selle abil on võimalik kergemal ja tõhusamal viisil hammaste eest hoolitseda, tagades säravvalge naeratuse ja suurepärase enesekindluse igaks hetkeks. Õlavöötme pinge on paljude inimeste mureks siis, kui töötatakse pidevas pingeasendis, seda aitab leevendada massaažiaparaat ning pärast pikka koolipäeva aitab lõõgastuda aroomiteraapia. Ükskõik, kas sinu valikuks on uus elektriline hambahari või aroomidifuuser, Kaup24 ja Hansaposti valikust leiab mitmesuguseid tervisetooteid, millega noori üllatada.

Millised teised kingitused noortele meeldivad?

Igasugused kingid tuleb valida lähtuvalt saaja huvidest ja soovidest. Kui eelnevast kahest lõigust ei leidnud sobivat kingiideed, siis tutvu meie järgmiste soovitustega, mis võivad aidata leida ideaalse kingituse nii noormehele kui ka neiule.

  1. Igasugused kingitused noortele, mis on seotud nende huvidega, on ideaalsed. Seega arvesta sellega, milline on tema lemmikspordiala ja -hobi ning kingi midagi, mis aitab tal selles parem olla. Selleks võivad olla nii uued spordiriided, -varustus kui ka muud vajaminevad tarvikud.
  2. Küsi noorelt endalt, mida ta soovid kingituseks saada. Palu tal öelda mitu erinevat asja, et saaksid nende vahelt valida ja säilitada ka üllatusmomendi.
  3. Kingi esemete asemel emotsioone. Sellised kingitused jäävad noortele pikaks ajaks meelde ja neid on hea hiljem meenutada. Minge koos teatrisse, kinno, võtke ette matk või lühikene reis Pärnu spaasse või lemmikusse Euroopa linna.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments