Huvitavad reisisihtkohad kuhu reisida sel sügisel

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Suvepäevad hakkavad vaikselt hääbuma ning sügis koputab uksele, tuues endaga kaasa värvikireva looduse, kuldse päikese ning jahedamad temperatuurid. See on suurepärane aeg võtta puhkus ning avastada uusi sihtkohti. Oleme kokku pannud nimekirja mõningatest huvitavatest reisisihtkohtadest sel sügisel, kus saate nautida kaunist loodust, kultuuri ja unustamatuid elamusi.

Jaapan

Esimesena toome välja sellise huvitava sihtkoha nagu Jaapan. Sügisel Jaapanisse reisimine pakub unustamatut kogemust, kus loodus ja kultuur sulanduvad harmooniliselt kokku. Kirsipuude asemel õitsevad vahtrad, mis muutuvad toonilt erksateks punasteks ja oranžideks. Looduse ja templite imetlejatele soovitame külastada Jaapani endist keisririigi pealinna Kyotot. Lisaks ilule pakub sügis ka soodsat ilma, mida nautides saate avastada nii suurlinnade kaasaaegset arhitektuuri kui ka maapiirkondade vaikust. Samuti on sügisel Jaapanis mitmete traditsioonide ja festivalide aeg, sealhulgas kuulus vahtralehtede vaatamise traditsioon, mida kohalikud kirevate vaipade keskel tähistavad. Veel väärivad mainimist sellised festivalid nagu, Tsukimi (Kuuvaatlus) Festival, Jidai Matsuri, Kurama Hi Matsuri, Shichi-Go-San ja Meiji Jingu Shuki Taisai. Seega on Jaapanisse reisimine sügisel ideaalne võimalus ühendada maaliline loodus, meeldejääv kultuur ning soe ja meeldiv ilm ühes elamusterohkes paketis.

Prantsusmaa

Prantsusmaa võlub sügisel oma võrratu ilu ja võimalustega. Maalilised viinamarjaistandused ning lossid on kaetud sügavate värvidega, luues unustamatu maastiku. Ilm on endiselt meeldivalt soe, mis võimaldab nautida välikohvikuid, jalutuskäike ja kultuuriüritusi pisut väiksema rahvamassiga kui suvel. Lisaks on sügisel Prantsusmaal trühvlite ja viinamarjade korjamise aeg, mis tähendab maitseelamusi nii restoranides kui ka turgudel. Kultuurihuvilised leiavad laias valikus kunstinäitusi, teatrietendusi ja kontserte. Moehuvilistele toimub septembris ka Paris Fashion Week

Maroko

Astudes Maroko maagilisse maailma sügisel, avaneb teile võimalus kogeda selle maa võlu ja mitmekülgsust. Justkui loodus ise mängiks värvides, tervitab teid meeldivalt mõõdukas ilm, kus päike hellitab ja temperatuur lubab muretult avastada nii iidsete linnade saladusi kui ka kauneid maastikke. Maroko on nagu aken ajalukku ja kultuuri, mis on põimunud kaasaegse eluga, ning see on hetk, mil saate osa imelistest seiklustest, mis ühendab mineviku olevikuga.

Marrakechi pulbitsev medina pakub ehedat turukaubanduse melu ja ajalugu, samal ajal kui Fesi kesklinn viib teid ajarännakule iidsete koridoride labürinti. Võite avastada Sahara kõrbe kuldset ilu ja Atlase mägede vahemikke, kus matkamine on nauditavam mõõdukamate temperatuuride tõttu. Maroko rannajoone kaunid rannad nagu Essaouira kutsuvad päikesepaistelistele lõõgastustundidele. Lisaks on sügis aeg, mil kohalikud festivalid toovad esile rikkaliku kultuuripärandi, mis annavad teile meeldejäävaid elamusi kohalikega.

 Eelmainitud sihtkohtadele on ka mitmeid teisi huvitavaid paiku. Kanada ahvatleb mitmevärvilise lehestiku ja looduse iluga, eriti Ontario ja Quebeci provintsides ning rahvusparkides nagu Algonquin ja Mont Tremblant. Itaalia pakub sügisel meeldivat ilma, imehead toitu ja kultuurilisi elamusi, alates Rooma Colosseumist kuni Toscana maapiirkondadeni. Tšiili avab unikaalsed vaated Atacama kõrbele, Patagooniale ja maalilistele järvedele, pakkudes seiklusi ja looduskauneid hetki.

Sügis on aeg, mil maailma eri paigad muutuvad erakordselt ilusaks ja pakuvad unikaalseid elamusi. Olenemata sellest, kas eelistate looduse vaatemänge, kultuurisündmusi või lihtsalt meeldivat rahu, on nende reisisihtkohtade hulgas midagi igaühele. Ennem, kui lennupileteid tormate ostma, siis ärge unustage sellist olulist asja, nagu reisikindlustus. See on midagi, mida soovitame igale reisigurule, seega kui olete oma sihtkoha välja valinud, vaadake reisikindlustus kalkulaatorist endale sobivaim lahendus ning seejärel asuge kohvreid pakkima ja uusi maid avastama. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eesti palk €600
8 kuud tagasi

Suurepärane, peale suvepuhkust sõidame Jaapanisse, sest seal saab näha, kuidas ”loodus ja kultuur sulanduvad harmooniliselt kokku”…….ja siis Prantsusmaale või Marokosse jm… kellele selline artikkel mõeldud on?

mõttetu
8 kuud tagasi

lehe ruumitäiteks

seltsimees
8 kuud tagasi

käi esmalt nuustakul ära