Katarine Rosalie: epistel euroseaduste kuritegelikust laiendamisest ja valelikust poliitikast

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Mu armas rahvas, kas uinud veel edasi oma naiivses usalduses meie isehakanud valitsuse vastu, veel nüüd, kui ilmsiks tulnud faktid sulle otse näkku karjuvad? Isegi peavoolumeedial ei õnnestunud seekord kõrvale vaadata päevavalgele tulnud tõenditest, et juba aastakümneid on meie valitsus Roimaerakonna juhtimisel võltsinud euroliidust tulnud euroseadusi, kirjutanud neile juurde, mida iganes nad ise heaks arvasid, ja lasknud selle kõik riigikogul ära kinnitada!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei taha libereid
11 kuud tagasi

Eestis pole valitsust ollagi! Ja pätikampa keegi asutuseks nimetama ei hakkagi!
Ja ajukääbikute käpa all paberit solkivaid argpükse ei saa nimetada meediaks!

Vahi aga
11 kuud tagasi

Ei ole vaja kaugelt otsida, tehke kehtiv koalitsioonleping lahti ja vaadake sotside unenägusid, et kuna EL on biomassi kasutamine energiatootmises lubatud, siis Eestis võivad seda kasutada ainult nn erakonna toetajad, aga majanduslikult mõistlik kasutamine (loe odavam energia tarbijale) teatud kohas ei ole lubatud ning ka taastuvenergia toetust tuleb maksta ainult omadele jopedele. Meedia tase on ikka olematu ja ajakirjanikel kvaliteeti ei ole ollagi, kurb.