Nädal pildis

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
See
1 aasta tagasi

on siis kogu Lääne Elu “tarkus”-naerame, pilame Helmet. Lihtsalt labane.

Jaanus
1 aasta tagasi

Mis me siin ikka naerama seda Helmet. Mõnes piirkonnas oli e-hääletajaid rohkem rahvast ja kõik pidi õige olema. Velkom tu dvesti.

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  Jaanus

Vääääga nõrk vale!

Ajaloolane
1 aasta tagasi

Nüüd, nägemišt, vabadus Eestis 🙁
Vähemalt 4 aastaks
pimedus sai võimule. Jälle

Nojah, aga...
1 aasta tagasi
Reply to  Ajaloolane

Kas just vabadus, aga päris nii mõnedki seadused jõutakse teerulliga üle sõites vastu võtta, mis seni ootel olid ja rohkemgi veel. Ossinovskil kohe silmad õhinal särased, et nüüd teeme ära. See on küll kohutav, aga mis teha, valija pole nagu näha just kõige targem tegelane. Iseendale keerab jama kaela. Vihakõneseadus on esimene mis tuleb vist, sa ei tohi enam oma meelsust avalikult välja öelda, see saab kriminaalselt karistatavaks nagu mujal euroopa riikides, abielu mõiste pole enam nii püha, see lörtsitakse ära minumeelest, lastekaubandusele antakse hoogu juurde ja muidugi ei saa unustada eesti 200 pikka plaani, mis nüüd teoks saab tehtud,… Loe rohkem »

Nojah, aga...
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah, aga...

Aa vabandan, nüüd just uudistes ütles, et seda nimetatakse vaenukõneks, kui oma meelsust välja näitad valitseva maailmavaate vastu. Noh sittagi pole muutunud ma ütleks, me oleme seda juba näinud, kui punkareid miilits viis pokrisse. Nüüd kordub kõik, aga näidatakse, et on ilus nii, et kõik on ühte meelt. Krt küll valija on ikka loll ausõna :)))

Ja kas te
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah, aga...

usutegi et valija on loll ja pettust ei toimunud?

Hmm huvitav
1 aasta tagasi
Reply to  Ja kas te

seda ei suudeta tõestada ka ju, mida siin uskuda on

Ajaloolasele
1 aasta tagasi
Reply to  Ajaloolane

Valimistulemused ei ole ju veel ametlikult välja kuulutatud. Kahjuks võimuleihkajad ja meedia räägivad kindlas kõneviisis, tegelikkus on teine!

igasugune
1 aasta tagasi

mõnitamine on saanud suhtlusvahendiks

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  igasugune

Kuidas koer külale, nii küla koerale!

En.
1 aasta tagasi

To nimi vabatahtlik:
Mis ajast valimistulemuste kontrollitavusest huvitamine on mõnitamine? Paistad ju vihjavat, et karikatuuriga tehakse Helmele nagu mingit ‘karmavõlga’ tagasi?

Seni jääb faktiks, et kogu e-hääletus on justkui mustkunstniku kübar. Terve nädala jooksul pole suudetud kontrollimiseks isegi mitte logifaile välja anda, et selguks, mitmest eri seadmest ja millal on hääletatud.

Pealekauba on e-hääletus põhiseadusevastane. Põhiseaduse kommenteeritud väljaanne võib küll lubada mida tahes aga 2+2 jääb 4-ks. Kui tavakodanik eksib näiteks liiklusseaduse vastu, pole tal lootagi karistust peapeale pööravaile erandeile.

Nojah, aga...
1 aasta tagasi
Reply to  En.

Ärge palun ärrituge niiväga. Midagi ei tehata tagasi tegelikult. See Martin oli ise televisiooni reklaamis . See pilt on täiesti ajakohane ja tõene. Muidu muus osas teiega nõus.

nagu betlem
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah, aga...

*tehta

Nojah, aga...
1 aasta tagasi
Reply to  En.

UPS VALESTI KIRJUTASIN, EI OLE JA MARTIN SEAL , VAID UUSPÕLD HOOPIS, NOO SIIS ON KÜLL MÕNITAMINE, MIS KRT, MIKS SEDA TEHAKSE!? MA ÜTLEKS, ET ISEGI NATUKENE PERVERSSNE JA ÕEL ON SELLINE KÄITUMINE! ON MIS ON, AGA AUSTUS PEAKS OLEMA PERVOD!