Nike – vastupidavus ja kvaliteet

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Valmistuge igaks olukorraks Nike’iga!

Vaieldamatult on rõivad ja jalanõud olulised. Kanname neid iga päev, valime neid vastavalt sündmusele, hooajale, ilmale, tegevusele ja spordialale. Riiete kvaliteet on väga oluline. Tahame endale osta riideid, mis kestaksid kaua ning oleksid seljas mugavad või kui tegemist on spordirõivastega, siis teeniksid oma eesmärki ning kohanduksid spordialaga. 1964. aastal jõudis meieni rõivabränd Nike ning oli armastatud juba sel ajal, kuid on praeguseks väga pika tee tulnud. Nike pakub kõikvõimalikke rõivaesemeid ja jalanõusid ning mitte sugugi vaid sportlikeks olukordadeks. Kui soovite rõivaid või jalanõusid, mis oleks vastupidavad, kvaliteetsed ning end ajaga tõestanud, siis on Nike bränd, mida usaldada.

Kõige erinevamad spordirõivad ja jalatsid

Nike valikust leiab kõige erinevamate spordialade jaoks mõeldud rõivad ning jalatsid. Mis on kõige olulisem ning eriti oluline just aktiivsete inimeste või näiteks lastega perede jaoks – Nike hinna ja kvaliteedi suhe on paigas ning aastatega on nad end tõestanud, mis tähendab, et  neile võib kindel olla ja ostuga on kaasas garantii, et kaup on kõrgekvaliteediline ning vastupidav. Pole vahet, millega tegelete – rulatamine, tennis, jooksmine, jõusaalitrenn – Nike pakub teile õiged riided, mis on vastavalt spordialale, kas õhulised, niiskuskindlad või piisavalt soojad. Sama suur on Nike jalatsivalik – jooksutossud, sisetreeningu tossud, jalkatossud, korvpallijalanõud – ning see on alles algus. Öelge spordiala ja leiate tohutus valikus kvaliteetseid toetavaid jalatseid, mis viivad teid edasi kui tuul.

Lai valik vabaajakaupu

Nike ei jäta tühjade kätega ka vabaajarõivad või -jalatseid otsivad inimesi. Esiteks pole dressid enam kaugeltki vaid sporditunni või treeningu teema, dressidest on saanud igapäevane riietus, mis on paljudes kohtades täiesti aktsepteeritav. Lisaks on Nike valikus suures koguses erinevaid vabaajajalatseid, mis igapäevase liikumise mugavamaks muudab. Inimesed on loomult aktiivsed ning hea jalanõu kulub kõigile marjaks ära. Samuti pakub Nike hooajakaupu, näiteks talvejoped.

Nike’iga olete valmis!

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments