Politsei: mees sai Haapsalu ööklubis peksa

Lääne Elu

info@le.ee

5. novembril sai politsei teate, et kella kahe paiku öösel lõi tundmatu isik Haapsalus Tallinna maanteel meelelahutusasutuses 40-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
28 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ehh jopp
1 aasta tagasi

Kommentaariruum elab hoopis omas teemas :))) Miks te peksjat ei otsi, mingi poliitika ja muu jura käib ainult!?

mäletagem
1 aasta tagasi

ainuke õige poliitiline valik on EKRE!

Jah
1 aasta tagasi
Reply to  mäletagem

Nii se vast kipub hetkel olema jah. Isamaas väga pettunud, ei saa sellest erakonnast asja. Korra nagu lootus oligi, aga noh ei midagi tulnud välja, ikka murdusid ja nüüd alla künnüse juba vist.

Läänlane
1 aasta tagasi

Kommenteerija kodanik on vist EKRE liige.

Ei teagi
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Te olete vist see haige, kes igal pool olenemata teemast ekret näeb? Kas te pole ikka veel enda raviarstilt küsinud, kuidas sellest leevendust saada? Päris tõsiselt, tundub nii haiglane.

valija
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Kui EKRE liige, siis pole hullu, peaasi, et varaste ja pedofiilde erakonna liige pole.

Hmm huvitav
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Huvitav, mida sellega öelda tahetakse!? Ajas vist erakonnad segamini. Ekre just kisab ju, et miks ei lubata ühte või teist teksti avaldada ja oldud ju vastu suulukustamise seaduseelnõule, mis liberaalsete parteide poolt siiski käsukorras läbi suruti. Nii et minumeelest pani see kommenteerija läänlane nüüd küll vähe puusse.

aus kodanik
1 aasta tagasi

Vaba kommenteerimine on demokraatia osa, selle keelamist tahavad diktatuursed jõud, et saaks karistamatult pedofiilitseda jt kuritegusid korda saata.

AVS
1 aasta tagasi
Reply to  aus kodanik

Jajah… Iseenesest kommenteerimise kinni keeramisest ei juhtuks midagi hullu, niikuinii on kommentaariumid tänasel päeval rohkem vastastikuse sõimlemise kohaks muutunud, vähegi asjalikum jutulõng kaob suht kähku mõttetu (poliit)jura sisse ära. Ja kes tahab ennast välja elada, saab seda kuskil sotsiaalmeedia gruppides ka teha.
Aga vähemalt lausroppused, labasused ja laimamised-solvamised võiks toimetus sagedamini ja kiiremini ära koristada, see hakkab varem või hiljem lehe mainet ka mõjutama.

Hmm huvitav
1 aasta tagasi
Reply to  AVS

Oot oot, ära kustutada!? Kui te teisi tobudeks vms. ei sõimaks, siis poleks ju vaja eriti midagi kustutada. Alusta endast inimene ikka, mõtle mida sa siin varasemalt kirjutanud oled!

AVS
1 aasta tagasi
Reply to  Hmm huvitav

Nonii, mida ma siis kirjutanud olen, et lugupeetav nii leili läks? Tobuks pole ma kohe kindlasti kedagi nimetanud, ja see on tänapäeval juba rohkem hellitav väljend, mida küll kustutada pole vaja )) Aga lollust ja labasust ma tõesti ei kannata. No võib-olla on see tõepoolest mu isiklik kiiks…

Kodanik
1 aasta tagasi

Kommenteerimised võiks sulgeda lõplikult 🤔 kõikide uudiste all.

......
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

Miks sa tahad inimestel lõbu ära võtta. Vaata , kui hea on anonüümselt ennast välja elada. See võib isegi tervisele kasulik olla, kui saab enda seest kõik ära öelda, mida muidu ei julgeks võibolla.

miilits
1 aasta tagasi

Tuntud Reformierakonna pedofiili suhtes kriminaalmenetlust ei alustata, aga suvaliste pisiasjade peale alustatakse küll..

Misasja
1 aasta tagasi
Reply to  miilits

Pole suvaline pisiasi, kui füüsilist vägivalda kasutatakse. Te ei saa ise ka aru millest kirjutate

Maimu
1 aasta tagasi

Täna päeval elekter nii kalliks läinud et parem minna Aafrikas mussi kuulama ja vb saab tasuta ka action filmi vaadata õhtu lõpuks

Kfkgk
1 aasta tagasi

Mis ööklubid Haapsalus üldse täna veel on?

Hmm
1 aasta tagasi
Reply to  Kfkgk

Ääfrikä ja PinkLounge X

Ei teagi
1 aasta tagasi

Kuidas saab tundmatu olla, kui kaamerad on iga nurga peal!? Pange fotod üles siia lehte ja sots meediasse, küll keegi ikka ära tunneb. Saate rutem kätte selle päti. Kes teab, mida järgmiseks teeb. Ei tasu oodata, kuni keegi veel viga saab või surma!

Vot
1 aasta tagasi
Reply to  Ei teagi

Oh ei – tuleb liiga palju tööd. Nad ikka väsinud 😀

Teele.
1 aasta tagasi

Ei mõista kodus olla??? Ikka vaja veel ööklubisse koterdama minna????

Ei teagi
1 aasta tagasi
Reply to  Teele.

No pole ainult ööklubis, ka linnatänavatel tullakse kallale. Alles siin oli miski noortekambast juttu.. Ei tea, kas üldse tegeletakse ka nende juhtumitega, sest peale ühe teate ei kirjutata siin rohkem midagi hiljem. Kas saadi kätte, mis edasi sai, milline lahend jms. Aa noh ei midagi sellist.

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Teele.

Ööklubis käimine keelatud või? Iga inimene ise teab, mis teeb või kuidas pidutseb.